420 south side crip's pályázat.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 01. 10.
22
14
Budapest
V2 karakter
Kyan Steiner
420 south side crip's

Banda története.

A Cripek (Crips) 1970-80-as években alakult, az egyik legveszélyesebb, legismertebb banda. Eredetileg Los Angelesben és Compton-ban tevékenykedő, főleg színes bőrűek alkotják. A bandatagok főleg kábítószer-kereskedelemmel, prostitúcióval, illetve fegyverkereskedelemmel, rablással, lopással foglalkoznak, és a gyilkosságoktól sem riadnak vissza. A Crips tagok többnyire kék ruhájukról és kendőjükről ismerhetőek fel. Ujjaikkal 'C' betűt formálnak, ezzel kifejezve, bandájuk jelét. Legnagyobb ellenségük szintén többnyire Los Angeles utcáin tevékenykedő a latin 'MS13' banda is nagy riválisok, de nem csak a Cripek-nek. Az egykori banda ma már egy kiterjedt, egymással laza kapcsolatban levő 'csoportok' túlnyomó többségben 18-25 éves afróamerikaiak szövetsége. Természetesen vannak akik nagyon fiatalon belecsöppennek ebbe a világba, akár 12-13 éves kiskorúak is a banda részei.

A Crips bandát David Ralph és Dwayne Ralph alapították az 1970-es évek elején. Két kisebb csoport egyesült: Dwayne által alapított „Baby Avenues” banda és David bandája. David azt állította, hogy eredetileg az utcákon dúló erőszak megfékezésére szövetkeztek.

Beavatás.

A banda tagoktól rengeteg bizalmat kell elnyeri ahhoz, hogy igazi 'Tag' azaz beavatottá lépjen. Ez sem megy olyan könnyen, először át kell esnie egy 'beavatáson' ami több formában tűnhet fel.

Példa:
-Megverik a személyt.
-Feladatot bíznak rá. (Drog kereskedelem, illetve rivális bandáktól információ szerzés. Legutóbbi a legritkább módszer.)
-Valamilyen kínzásban kell rész vennie, esetleg gyilkosságba.

Ha sikeresen elvégezte feladatát, az Outsider akkor, beavatottá válik, és elnyerte a tagok némi bizalmát.

A beavatás a frakcióba bekerüléstől számítva egy hét! Addig is meglátjuk, hogy kitartó vagy, s bandatag szeretnél lenni.
Ha beavatás előtt lépsz ki, nem járulsz CK'-ban. RP-vel lesz eldöntve a sorsod.

Jellemzők.

A Crips tagok jellemzőihez tartozik még az is,hogy nem használnak, vagy ritkán 'B' betűt. Helyette általában C.K.-t (Crip Killa) írnak, B.K. azaz Blood Killa helyett pedig általában 'cc'-t írnak.

A banda területét a tagok teljes mértékben védik, ha betévednek civilek, akkor kiküldik, vagy megverik őket. Ha pedig rivális bandatag lép a területükre, akár tüzet is nyithatnak egyből. Legtöbb tagnál lőfegyver, kés található eldugva nadrágjukba, pólójuk alatt feltűnést kerülve.

Banda tagjai különböző jelekkel tudatják, hogy honnan valósiak. Ezzel megkülönböztetve, hogy kik is ők.

Szokások.

A tagok egymás közt "dawg"-nak (kutyának) szólítják egymást. A legtöbb tagnak alkarján, nyakán egy tetovált 'C'-betű, illetve pár heg található testükön. Ez az új tag beavatásának ez is a részét képezi.

A tagok testén más tetoválások is megtalálhatóak, általában ezek egy 'Story'-t alkotnak.

Rangok:

Outsider(beavatásra vár 1.rang)
Killa(beavatott 2.rang)
OYG(bandavezető jobbkeze 3.rang)
OG(bandafeje 4.rang)

Először is legyen a karakterednek stílusa, színvonala, illetve története. Ne sablonos story-a legyen a karakterednek, hogy az IC Szüleid meghaltak (természetesen ha a karaktered stílusához ennek köze van, akkor jól felvezetve, megoldható!). Illetve, hogy banda tag szeretnél lenni.

Banda megközelítése:

Először is válassz ki egy néger kinézetet a bincoban, aztán felkeresheted a Gang-et, ha bandataggá szeretnétek válni, akkor lehetőleg egyszerű, tényleg 'utca embere' skint válassz.

Ha sikeresen választottál skint, s a bandát is megközelítetted, akkor ne úgy menj oda, hogy 'Csá Nigger mi a helyzet?'. Hanem várd meg azt a helyzetet, hogy eltudjon indulni a beszélgetés. Kerüld a flegma, lekezelő stílust a megközelítéskor, mert azzal nem a jó irányba viszed a történetet. Igen, a bandások flegma, lekezelő stílust képviselnek, mivel te csak most kerültél a 'hood'-ra ezért ne kezd el arcoskodni a jelen lévő tagokkal, akkor se ha ők ezt csinálják veled. Mivel az ő területük, s védeni akarják azt, ezért ellenállást mutatnak.

Hogyan kelts bizalmat, jó benyomást a tagokkal szemben?

Először is a megjelenésed az egyik legfontosabb a banda felé.
Próbálj meg barátkozni a frakción belül 1 vagy 2 taggal, ha már kezdesz velük megbarátkozni, kezdj el velük külön-külön beszélgetni.
Ha el jön az ideje, majd befognak téged mutatni a leadernek (OG), s leültök beszélgetni, elmeséled neki is a történeted (Honnan valósi vagy, miért vagy itt, mit akarsz itt). Ha a leadernek is szimpatikus vagy, és eldönti, hogy bevesz téged, akkor 3 próbát kell kiállnod amik közül te magad választhatsz. Ha fiú karaktered van például többen oda állnak,bekötik a szemed és megvernek. Vagy drogterjesztés,gyilkosság stb.
Ha pedig lány karaktered van, vagy téged is megvernek, vagy drogot adsz el akár szexuális kapcsolat kell nyújtanod a banda tagjainak.

Mindig maradj érdekes IC, sose legyél monoton, mindig mást és mást RP-zz!

Összesítve:
Legyen angol neved.
Legyen néger skined.
Legyél értelmes és normális, érdekes.
Legyen jó a fogalmazásod és a helyesírási képességed.
Tudd mi az a banda RP.

Legyen karakter történeted!

OOC rész rólam:

Sziasztok! Ferenc Dávidnak hívnak, 17 éves vagyok. Budapesten élek édesanyámmal, s két bátyámmal.
SeeMTA szerverén lassan 3 éve játszom. (5 éve játszom RolePlay szerveren)
Jelenleg 103,273 percem van. (47.szintű)
A szerveren való 'pályafutásom' nagyrészt illegális frakciókban, java részt bandákban töltöttem.

Pár rossz, illetve jó tulajdonság:

- Megértő vagyok, mindenkinek meghallgatom az álláspontját, s az alapján döntök. Türelmes, nyugodt, s jókedvű vagyok.
  • Barátaim kedvesnek, jó fejnek, segítőkésznek gondolnak.
  • Jól kezelem a konfliktusokat.
  • Szeretek segíteni az embereknek, nem nézem le akik fiatalabbak nálam, vagy bármilyen "problémájuk" van. Pl.: Beszédhiba.
- Nem szeretem, ha átvernek, hazudnak nekem. Ha őszintén bevallja amit tett, megtudom érteni, hogy miért csinálta.

Rossz tulajdonságok:

- Néha nem tudok figyelni, s elkalandozik a tekintetem. Természetesen nem arról van szó, hogy nem figyelek a tagokra mit csinálnak.
- Ha hazudnak nekem, akkor gyorsan kiborulok, kicsit lehetnék ilyen téren türelmesebb.
- Nem tudom, hogy ez jó, vagy épp rossz, de szigorú vagyok, a frakcióval szemben.

Köszönöm, hogy végig olvastad, remélem tetszett!

Helyezem. @koji

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

-Kéri-

Pötyögtető
2019. 01. 11.
523
72
V4 karakter
James_Mc_Logan
LV karakter
James_Mc_Logan
V2 karakter
[N/A]
Azta
:love:
Ez valami eszméletlen, részletes, képekkel teli... Remélem megkapod, de lenne egy kérdésem.. Skinnekkel mit tervelsz?

tigusz.

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 12.
392
2 181
23
Budapest
V4 karakter
anas.huq
LV karakter
iker fraga 🇲🇽
V2 karakter
Octavius Bourton
Bele rakhatnád a saját előéletedet, hogy eddig mit is csináltál roleplay terén az SGS szervereken. Nem rossz a lap, bár elég kevés és a formázás pedig elég 2013 feeling.

Jimmy

Barangoló
2019. 01. 10.
79
22
OOC ügy
V4 karakter
brian d matthew
LV karakter
jimmy o bryan
V2 karakter
jimmy kenneth
Az első felét teljesen kimásoltad wikiről, a másik felét meg 1 másik szerver Pirus fraki pályázatából. Érdemes lenne egyedi ötletekkel előállni. Nem támogatom!

-Kéri-

Pötyögtető
2019. 01. 11.
523
72
V4 karakter
James_Mc_Logan
LV karakter
James_Mc_Logan
V2 karakter
[N/A]
Kajla, nekem a te lapod sokkal jobban tetszik, szerintem meg is érdemelnéd nem is veled van a bajom.. Átolvastam Henrick pályázatát, ott is láttam dumcsiztatok, és nem bírja a kritikát, stílussal válaszol, foglalkozzatok a saját támogatóitokkal. Gl. Gl.

Hosi

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
703
722
Budapest
V4 karakter
Hosi Yeager
V2 karakter
Hosi Yeager
Cső formázás, kicsit még színezés ráférne szerintem, valamint hogy ne kegyen ilyen "száraz" hatása, képeket rakosgass be, mindenesetre fasza szerintem! +

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.