4-es harcstílus.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

trappnarmi

Modern Verne
2019. 05. 25.
1 208
7 357
V4 karakter
thiago_cueva
LV karakter
johnny_whitfield
Sziasztok! Az ötletet egy V2-es, pontosabban @Hosi topicja ihlette. Úgy gondoltam LV-re is áthozom mert nem hülyeség.

Az ötlet lényege a 4-es harcstílus átalakítása.
Rettentően erős főleg ha a többi harcstílussal hasonlítjuk össze. Ha egyszer lerúgnak a földre, rengeteg HP-t le tudnak rólad ütni/rúgni. Természetesen ha haverokkal/ismerősökkel verekedtek meg lehet beszélni, hogy a földön ne legyen harc, de idegennel elég nehéz dolog. Tisztelet a kivételnek. +ha meg is van beszélve véletlen akkor is becsúszhat egy-két rúgás.

Ötlet a gyengítésre: A rúgás nem a földre vinne le, hanem egy kicsit hátra lökne(nem tudom ez mennyire kivitelezhető). Esetleg egy kevéske HP-t is vesztene az illető, DE lenne esélye visszatámadni és nem menne le rögtön a fél élete ha leviszik a földre.
Edit:Mivel a hangsúlyt nem a kivételre szántam így kiszedtem a topicból, hogy ne legyen belőle félreértés.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Picsu és dagika

trappnarmi

Modern Verne
2019. 05. 25.
1 208
7 357
V4 karakter
thiago_cueva
LV karakter
johnny_whitfield
Nekem nem a harcstílussal van a bajom hanem az erősségével. Mindig lesz olyan ami erősebb mint a többi ez természetes de ez szerintem már túlságosan az. Eltekintve attól, hogy ki milyet használ. A harcok nagy részét az nyeri most aki előbb leviszi a földre a másikat. Ez általában az szokott lenni aki előbb támad. Leírja az RP-t, egyből nekiesik a másiknak, lerúgja a földre, ott párszor megtapossa és mire a másik fél már oda kerülne, hogy vissza bír támadni a 3/4 hp-ja lent van. Innentől kezdve pedig már csak másodpercek kérdése, hogy mikor lesz neki csiga. Ha nem is az általam leírt módon de lehetne rajta gyengíteni valamit. Nem kell nagy dolgokat csak annyit, hogy a másik fél is vissza bírjon támadni, legyen egy kis esélye a harcban.

• Tetszik
Reactions: dagika

dmp

Brutal50
2019. 03. 31.
724
2 608
V4 karakter
Malo Bokeo
LV karakter
Mavuto Katota
Évekig nem volt vele gond, pont most miért vetetnéd ki? Inkább vegyék ki azt a könyékkel ütögetőset, na az nem realisztikus a legkevésbé sem.

Egyetlen alternatíva véleményem szerint az, hogy csökkentsék a taposás sebzését.

• Tetszik
Reactions: Picsu és boti

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.