3D blippek ki/be kapcsolása paranccsal.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Mustafa

Barangoló
2020. 03. 18.
80
350
Budapest
V4 karakter
Vidhr Geir
LV karakter
Alice Keenway
Sziasztok!

Egy apróbb, de idegesítő gonddal találkozok szembe nap mint nap. A 3D blippeket csak úgy lehet ki/be kapcsolni, ha megnyitjuk a map-ot és egérrel a jobb alsó sarokban ki/be kapcsoljuk. Rengeteg esetben hirtelen kell ezt a folyamatot elvégezni, egyszerübb lenne ha a /toghud paranccsal vagy egy külön /togblip paranccsal eltünnének/ bekapcsolódnának a 3D blippek.

Élményképek készítésénél, telefonnal/ fényképezővel készült képeknél válna hasznossá ez a kis újítás. Sokszor egy- egy ilyen kép elkészülte után elfelejtem vissza kapcsolni a blippeket és hirtelen pld egy üldözésbe keveredek, ilyenkor sajnos nem tudom sehogy sem bekapcsolni a 3D blippeket, hiszen nincsen idő megállni és a mappon a kurzorral babrálni.

Strand

Aktív fórumozó
Támogató
2020. 06. 26.
294
927
19
www.etsy.com
V4 karakter
Quentin Strand
LV karakter
Quentin Strand
Üldözésnél, akcióknál hasznos volna ha csak benyomok egy bindet és látom hogy ki hol van. Támogatom!

• Imádom
Reactions: Mustafa

dDiesel

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 12.
319
1 141
23
Győr
V4 karakter
Matteo Laine
Helló-helló, szerintem is hasznos lenne, sok helyzetben jó ha van 3D blipp (üldözésnél leginkább), de mondjuk ha csak siet az ember, és sok MDC van mondjuk SF gyárnál a Flint Countrynál lévő hídnál nem lehet látni tőle az utat, ilyen esetekben jól jönne, ha ki lenne kapcsolva, szóval támogatom!

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: wayne. és Mustafa

Mustafa

Barangoló
2020. 03. 18.
80
350
Budapest
V4 karakter
Vidhr Geir
LV karakter
Alice Keenway
Nem tudtam, hogy ez lv-n megvan oldva. Akkor így mégkönnyebb lenne berakni. Lv-ről mondjuk átlehetne még hozni, hogy a kamerába ne bugoljanak bele a kiegészítők.

• Tetszik
Reactions: dDiesel

Snyder

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
354
228
V4 karakter
arno_mandelbaum
V2 karakter
snyder_nabryce
Hasznos lehet a rendvédelem számára, támogatom.

• Imádom

Comet

No one else
2020. 12. 26.
105
208
V4 karakter
Sacha Bain
LV karakter
Hayden Pellegrini
V2 karakter
-
LV-n van ehhez hasonló parancs, de itt is elférne. Szóval ha esetleg valamilyen formában bekerülne, az nem hátráltatná ezt az egészet. Támogatom igazából!

• Imádom

zotya

Zöldfülű
2019. 04. 06.
197
1 296
21
60
V4 karakter
kovacs karoly zoltan
LV karakter
bella bowers
a mai napig hasznos lenne, kell ide

• Tetszik
Reactions: Néma
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.