32bit - 64bit

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

nyugagy

Újonc
2020. 11. 26.
37
121
Budapest
LV karakter
tugay basar
Sziasztok, napokban jöttem rá hogy szinte az összes alkalmazás, ezzel együtt az MTA-GTA SA 32bitesen indul, pedig nekem 64bites operációs rendszerem van, utána is jártam interneten, de sokat nem tudtam meg. Remélem pár emberhez el fog jutni, illetve bármilyen segítséget meghallgatok/kipróbálok. A segítségeitekért pedig nagyon hálás lennék!

aludanyi

Barangoló
2020. 11. 14.
115
162
21
Maglód
V4 karakter
Ian Wernick
LV karakter
Ian Montgomery🇺🇸
Most itt mi a baj? 32 biten indul, de maga a játékszerverek igénylik a 64bitet, 32-vel állandó crash, illetve szerver be nem töltés van.

nyugagy

Újonc
2020. 11. 26.
37
121
Budapest
LV karakter
tugay basar
Most itt mi a baj? 32 biten indul, de maga a játékszerverek igénylik a 64bitet, 32-vel állandó crash, illetve szerver be nem töltés van.
Amiket leírtál, tapasztaltam is. De nem csak az MTA-ban van ez a próbléma, hanem pl. egy Discordnál, Spotifynál is. És nekem itt az a bajom, hogy 64 bites operációs rendszerem van feltelepítve, de mindent 32bitesként indít/tölt le.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: gerkhan11

ZBence

Újonc
2019. 04. 20.
28
123
Magyarország
forum.see-game.com
V4 karakter
Sylvester Matthews
LV karakter
Bob Pietrov
Nem teljesen értem a problémádat. Vannak olyan alkalmazások amiket 32 bites alapon csinálnak, mert semmi értelme 64-esre is megcsinálni. A 64 bites architektúrájú processzorok el tudják futtatni a 32 bites alkalmazásokat, fordítva már nincs így.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.