- 2019. 05. 17.
- 38
- 16
- V2 karakter
- Brenton Tarrant
IRL: A Surenos egy 1960-as években alakult spanyol banda,ami sokáig kicsi és jelentéktelen volt, míg nem szakított a főként mexikóiakból álló latin bandák hagyományával, amely etnocentrikus szűkkeblűséggel elzárkozott a nem latin származású bűnözők befogadásától. A 18-asok forradalmi gesztusa meghozta a várt eredményt, a főként friss latin-amerikai bevándorlók és feketékből verbuválodott banda mára Los Angeles legnagyobb és legbefolyásosabb bűnszövetkezetévé nőtte ki magát.
IG:A Surenos egy 2013-ban alakult set, ami Los Santos, Idlewood motelnél található.A banda nagy nyomást keltett a drogpiacra, mivel fenekestül lecsökkentek a drogárak az olcsó és rossz minőségü drogok végett.A banda főként drogkereskedelemmel foglalkozik ezek közé minden drog sorolható.A set-alakitója Alonso Agramonte, 21 éves hispán férfi.A Banda másik Jefe-je:Abrahán Augustin, 20 éves.
OOC:Az én nevem Zsolti,becenevem ,,nagykabátos,, 15 éves vagyok és én lennék a ,,leader,,-úgymond, mellettem pedig a barátom Márk.Mi ketten vezetnénk el ezt az NS frakciót, és életünkbe ez az első NS frakció, szóval lehet nem leszünk tökéletesek mindenben de igyekezni fogunk!
Turf:
TGF:Odajösz fehér skinben a Idlewood Motel-hez és elkezdesz spanolni, lógni velünk és az idő során eldől hogy beveszünk-e a társaságba vagy pedig nem.
Utoljára szerkesztve: