3 ötlet

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Morozno

Klaviatúra gyilkos
2020. 01. 03.
680
2 917
Zalaegerszeg
LV karakter
Jarell Moore
Lehet full felesleges ötletek, de úgy gondolom, hogy át lehetne ezeket gondolni vagy ezekből kiépíteni egy sokkal jobb ötletet.

1.: Határon az NPC-ktől lehessen kiváltani pénzt úgy mint a börtönben az NPC-től.

2.: Ha animban vagy és elkezdték a felsegítést akkor ha lejár az animidő ne haljál meg. Így a hanyag rp-t el lehetne kerülni.

3.: Járműslot.... A járműslotot egy itemként behozni, amit át lehet adni a másiknak. Úgy gondolom, hogy van 1-2 ember akinek kevés az a 2 slot, de nem szeretne költeni a játékra, így ez neki elég jól tudna jönni.

Utoljára szerkesztve:

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Heló!
végigolvastam az ötleteidet.
Az első ötlet azért felesleges, mert az egy Banki ügyintéző NPC a fegyházban, ilyen van a bankokban a szerveren, meg az SD HQ-n is, civileknek teljesen felesleges egy ilyen NPC, mert nem tud többet, mint egy ATM (Frakció leader tud levenni a frakiról pénzt a bankban) az pedig mindegyik határ közelében levő városban van.

A második ötletet azt hasznosnak találom, mert ennek valóban lenne értelme.

A harmadik ötlet pedig nem kell, mert aztól mégtöbb embernek lenne több, mint 2 slotja és még több Autó lenne ez által a szerveren, de ezt már egy korábbi ötletben leírta valamelyik fejlesztő tudtommal, hogy nem lesz ilyen.

• Tetszik
Reactions: bubbi és Morozno

Morozno

Klaviatúra gyilkos
2020. 01. 03.
680
2 917
Zalaegerszeg
LV karakter
Jarell Moore
Rendben, köszönöm az észrevételeidet. A határnál azért gondoltam egy hasonló NPC-t, mivel sokszor érek úgy a határhoz, hogy minuszban vagyok, mert megjött a levonás vagy a trafi lehúzott. Elég lenne, ha csak egy ATM-ként működne, nem is kell több egy olyan embernek aki nincsen semmilyen frakcióban, se egy olyannak aki van.
EDIT: a hármas pontra meg a hsz-edben fény derült számomra. ?

• Tetszik
Reactions: Bendő

Ryo

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 20.
488
1 247
26
Tolna Country
LV karakter
Ryo Kyoko
Mind a 3 ötletet támogatom.

1. Én is jártam már úgy hogy a határnál vettem észre hogy vissza kell fordulni, mert nincs elég pénzem.
2. Ezzel teljes mértékben egyet értek, elég gyakori hogy mire végig megy az RP már nincs elég idő felszedni a másikat.
3. Ez rengeteg játékoson segítene. Már nem egyszer akartak venni tőlem slotot.

• Tetszik
Reactions: Morozno

Tobi

tóbiás
2019. 01. 11.
644
787
V4 karakter
Evon Kirsby
LV karakter
David Harrelson
3. pontról régen hoztam le egy topic-ot, nem került be.

Pari

skeletons
2019. 03. 31.
494
753
V4 karakter
isaiah galen
LV karakter
tavon capilla
Heló. Saját vélemény.
1. Fölösleges, van bőven elég ATM, meg ilyen NPC is, 25 dollárt csak hordasz magadnál.
2. Ennek így nincs értelme, a jelenlegi rendszer tökéletes véleményem szerint.
3. Sokszor volt már említve, valószínűleg nem fog bekerülni.

Dijego

⚡️⚡️
2019. 01. 20.
805
1 682
Budapest
V4 karakter
🇪🇸 Diego M Perez 🇪🇸
Hali,
1. Nem rossz ötlet lenne, de nem hinném, hogy a határ miatt külön módosítanák.
2. Nem lenne rossz ötlet az egész de szerintem 10-15 perc (nem tudom pontosan mennyi) bőven elégnek kell lennie egy rp-s felsegítésre.
3. Ezt kifejezett jó ötlet lenne, mert nekem is voltak olyan problémáim amikor nem tudtam IRL pénzt fektetni a játékba. Meg persze vannak olyanok akinek a 90-es hívószámok a telefonjukon levannak tiltva.

Jagermeister

Pötyögtető
2019. 03. 12.
413
896
Budapest
LV karakter
Roxy Cage
V2 karakter
---
A másik két Pontot már leírták, hogy miért nem jó ötlet, ezért én most csak a 2. pontot részletezném.
Szóval miért nincs szükség arra, hogy 0.01-nél kezdett felszedés is sikeres legyen?
Először is, nem véletlen került be az utóRP büntetése. Így szinte minden esetben feltudták szedni az embert, ami feleslegessé tenné ezt a szabálypontot.
Másodszor. Nem illik összekeverni az utóRP-t, az RP folytatással. Egy artériás vérzést, egy lőtt sebet etc. nem fogsz 5 perc alatt ellátni úgy, hogy a sérült utána nyugodtan menjen dolgára. IRL sem műtik meg az utcán az embert, mert neki le kell szállítani még az kőbányai rekeszét valamelyik boltba. Stabilizálja a felszedő(legyen az játékos, vagy mentős), felszedi, és folytatják az RP-t.

Remélem kielégítő választ kaptál miért felesleges.

Zolcsi

Fórum betyár
2019. 01. 10.
1 029
702
21
Szombathely
V4 karakter
Kyle Martinez
LV karakter
Kyle Martinez
V2 karakter
Joey Wayne
A 3. jó lenne, a többi szerintem felesleges. Többiek kifejtették, hogy miért.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.