211 Berliner Strassenbande

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

exito

🙂
2020. 08. 13.
343
2 022
London
V4 karakter
Dario Staletti
proba-logo.jpg

Banda történet, leírás:
A 211 tagjai rendre Berlin észak-keleti csücskéből, a Marzahn districtből származnak. A kerület a város egyik legszegényebb területe, tele rengeteg panellakással, ami miatt a város népessége viszonylag magas. A kerületben nyomasztó a légkör, kilátástalanság jellemzi az ott lakókat, pedig nincs mélyszegénység. A kerületben élő fiatalok a zsúfolt épületek miatt az utcán töltötték napjaik nagy részét. A körülmények miatt összeállt társaság tagjai közül többen is elvégezték az iskolát, viszont életcéljaik nem a stabil fizetés felé hajlottak.
RAQAnyC.png

A hip-hop kultúra kibontakozása nagy hatással volt rájuk: a drogok, fegyverek, és a luxus vonzotta a fiatalokat. A biztos megélhetésre törekvés helyett már középiskolás korukban a quick money-t hajtották. Kezdetben a saját kerületükben terítették a dark webről vásárolt olcsó cuccokat, aztán a szomszédos területekre is átjártak éjszaka dealerkedni. Néhányan kiemelten jól teljesítettek, és hónapok alatt megjelentek a középkategóriás német kocsik a panelházak környékén. A terjeszkedés közben a bátrabbak otthon kezdték el termelni a füvet, és egyre nagyobb mennyiségben elpasszolni az utcákon. A Strassenbande a Berlint uraló török és arab bűnszervezetektől messze lemaradva tevékenykedett a keleti kerületekben. A fiatalok gazdagodása és az egyre nagyobb mennyiségű kábítószer felbukkanása feltűnt a hatóságoknál, a rendőrség ezért elég gyakran kezdte járni a kerületet. A magas rendőri jelenlét miatt megnőttek a razziák a kerületben, és több srácot is folyamatos megfigyelés alá vontak a nyomozók. Az otthoni termesztés lassan meg is szűnt, maximum saját használatra növesztették a marihuánát kis mennyiségben.
unknown.png

Egy összehangolt elfogási sorozat alatt a német rendőrség több lakást is átkutatott, a banda több tagját súlyos vádakkal leültették, mások pedig elmenekültek a városból, később az országból is. A külföldre menekült arcok többnyire együtt mozogtak, felhalmozott pénzükből új környezetre váltottak. Jelenleg Los Santos-ban élnek a kertvárosban, azonban megélhetésük forrása nem változott, sőt. Ahogy idősödtek a srácok, úgy egyre jobban szélesítették törvényellenes tevékenységeiket, a társaság keménymagja több üzletben a mai napig közös érdekeltséggel rendelkezik. Az éjszakai életben a kábítószer kereskedelmet előre megtervezett fegyveres rablásokkal egészítik ki, de a szórakoztatóiparba is terveznek betörni egy saját, /legális/ biznisszel.

Terveink a frakcióval:
Számunkra fontos a sokszínűség, amivel több ágazatot is meg tudunk mozgatni. Nem csak a többi banda felé, hanem a maffiák, és a rendvédelem felé is tervezünk nyitni, különféle RP helyzetekbe kerülni.
A bandával egy afféle új stílust szeretnénk képviselni a szerveren, úgy gondoljuk, hogy ilyen még nem volt. Hosszútávra tervezünk, szeretnénk fellendíteni az illegál életet a szerveren, és igyekszünk eltérni a sablonos dolgoktól.
A MOB rendszerre alapulva rövid, és hosszútávú terveink is vannak.

Definition of mob

1: a large and disorderly crowd of people
especially : one bent on riotous or destructive action
informal : a large number of people
2: a criminal set : GANG

“Kezdetben” utcai gengsztereket, egy igazi bandát szeretnénk RP-zni, drogterjesztés, fegyverüzletek, piti bűnügyek, és rablások jellemeznének, határokat feszegető karaktereinket fejlesztenénk. Szeretnénk minél hamarabb kapcsolatokat építeni, minden jelenlegi illegális frakcióval van lehetséges RP ötletünk. Nem csak magunknak akarunk jót, hanem az összes illegálnak a szerveren. Hosszútávra viszont vannak ambícióink. Idővel amennyire IC nőni tudunk, próbálunk egyre nagyobb befolyást szerezni az alvilágban.

A fű és a drogok lesznek a banda középpontjában. Termesztés, terjesztés, fogyasztás. Nyíltan marihuána fogyasztó lesz a társaság, számolunk azzal hogy a jövőben több razzia is történhet a placcunkon, ezekből remek RP-ket kreálva mind magunknak, mind a rendvédelemnek.
Mindemellett tervezünk egy ‘social network’ topicot, ahova egy sablon alapján bárki posztolhat, azonban ez IC teljesen felhasználható rész lenne. Civilek, másik bandások is nyomhatják a részüket, és a nyomozók is megfigyelhetik. A későbbiekben “Insta Live” szerűen indítanánk RP-ket a szemfüles követőknek, másik illegális frakcióknak.

Egyik remek lehetőségnek gondoljuk a graffiti használatát, és nem csak a saját területünk megjelölésére. Más bandák felé provokálásként, üzenetküldésként, az esetleges ellenfelek fenyegetéseként, és egyéb önkifejező célokra is fújnánk.

Ahogy fejlődik a banda, úgy szeretnénk majd magasabb szintű RP helyzeteket kidolgozni, akár mini eventeket a rendvédelemnek, vagy ha úgy adódik más illegális szervezeteknek.

Bemutatkozás:
@exito
Bence vagyok, 22 éves, Londonban jogi mesterképzésen vagyok. A szerveren 2020 második felében orosz maffia leader voltam, jelenleg pedig hatodik hónapja vagyok NNI leader, majdnem négy hónapja főleader. V3-on részt vettem egy
komolyabb mértékű illegális projektben, amit kifejezetten a rendvédelemnek csináltunk. Hasonló szituációk várhatóak lehetnek itt is.

@Antoon
Peti vagyok, 18 éves, informatika szakon tanulok. Legtöbben Antoon-ként ismernek a szerveren. Tavaly nyár óta játszom itt, úgy gondolom bő 1 éves pályafutásom alatt elég sok mindent megéltem - fél évig orosz maffia leader voltam, ami 2020-ban az év frakciója volt, ezután pedig az NNI-ben helyezkedtem el, ott már több, mint 4 hónapja vagyok tag, majdnem két hónapja aktívan leader.

A frakció reménybeli tagjai jól tudnak teljesíteni közösen, jól ismerjük egymást. Mindenki tele van ötletekkel, amiket szeretnénk közösen megvalósítani. Mi nem fogunk havonta változtatni a vezetőségen, stabilitást és egy új, kicsit más (az általános afro-amerikai és latin-amerikai bandákhoz képest) képet szeretnénk kialakítani a bandaéletről a szerveren.

Miért szeretnénk NNI leader pozíciókból váltani?
Nyáron rengeteg lehetőség volt nyomozóként a szerveren, viszont az elmúlt két hónap alatt a lehetőségek nagyon lecsökkentek. Meguntuk, hogy nagyrészt csak kocsikázni jövünk fel, mert nincs ki után tartósan nyomozni. Nyilván próbáltunk a körülményekhez alkalmazkodni, de úgy gondoljuk, hogy most jött el az ideje a váltásnak, amit már egy ideje tervezünk.

Rangok, felépítésük:

A bandákban nincs nagy szerepe a rangoknak, ezért nálunk csak három lenne, nagyon kicsi különbségekkel. A leaderek IC inkább véleményvezér szerepet töltenének be, nincs kiforrt hierarchia, mint mondjuk a maffiákban.

Junge - új tag, bizonyítania kell hogy tud értéket hozzáadni a bandához
Gangster - minden tag aki képes hozni az elvárt szintet
Ballermann - leader

Mappolás, skinek

QB5FCr2.png
PVfMSSq.png

dqOZQ4C.png

d2v0WBv.png
Xn8zBpg.png

mta-screen_2021-10-20_19-37-27.png
mta-screen_2021-10-20_19-37-32.png
mta-screen_2021-10-20_19-37-38.png
mta-screen_2021-10-20_19-37-44.png
mta-screen_2021-10-20_19-37-49.png
mta-screen_2021-10-20_19-37-54.png
mta-screen_2021-10-20_19-37-59.png

FootmanHUN

Az év legális frakció leadere | 2022
2019. 04. 18.
671
692
32
Tótkomlós
V4 karakter
Lilith Vermillion
V2 karakter
Lilith Vermillion
Személy szerint nekem nagyon tetszik ez a frakciópályázat. Szépen érthetően, és csak a lényeg van beleírva. Kíváncsi lennék,hogy mit tudnátok kihozni belőle. És tényleg mostanában sajnos semmilyen akció nincsen, így a rendvédelmi tagok tényleg csak kocsikázni járnak fel. Én is tapasztalom sajnos... Én mindenféleképpen támogatom! Hajrá! :)

.shirek

Újonc
2021. 10. 14.
17
39
27
LV karakter
ᴄᴀsᴏɴ.sɴʏᴅᴇʟ
V2 karakter
ᴠʏᴛᴀʟ.ᴍᴏsᴇs
Wow, ez aztán pályázat. Skinek, mappolás elég jól néz ki. Sok sikert a projekthez, remélem a kezetekbe repül a frakció.

PPLACI

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
267
295
23
Szombathely
V4 karakter
Alex Volkov
LV karakter
Marcus Mendoza
V2 karakter
Alex Vasiliev
Patent kis lap lett szeretném látni mindenképp hajrá spanok :cool:

• Imádom
Reactions: fatmarco

mrk

Van valami semmi közöd hozzá?
2020. 11. 21.
154
153
19
V4 karakter
Theo Barnett
V2 karakter
Britno Voweni
Komoly lap lett, a lényeg van benne semmi egyéb, formázás sincs túltolva. hajrá!

• Tetszik
Reactions: Antoon és exito

Neuh01

Írnok deák
Támogató
2019. 10. 13.
638
493
19
Vác
V4 karakter
Ashel Jean
LV karakter
Sophia S Pereira
V2 karakter
Kayden_Harrison
Na ez igen. Odatettétek magatokat újra. Oroszban veletek voltam,ott is tudtátok,mit hogyan. Nem volt fejetlenség. A lap jó lett nagyon,mappolás szép. Skinek jól néznek ki. Sok sikert srácok.

• Tetszik
Reactions: Antoon és exito

PENTA

i'm not afraid of an army of lions led by a sheep.
Támogató
2019. 01. 18.
176
549
23
Kazincbarcelona
V4 karakter
❌
LV karakter
evon westby
V2 karakter
guillermo cuevas
A pályázat maga okés, jók a skinek és mappolás, bár a képeket és a formázást nem vitted túlzásba. Érett embernek tűnsz az tény, de nekem nem jön át ez az NNI-Banda váltás. Ha nem két hetes, és nem atm projekt lesz akkor van benne potenciál. Nekem kicsit túl kevés az a 3 rang, szerintem bővítsd fel.
Gl.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.