[ 2019 összegzése ]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Mike_Freetown

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
484
374
24
V4 karakter
Thomas F Grey
LV karakter
Mike Freetown
Sziasztok!

ELŐSZÓ

2017 novemberében jelentkeztem ide a képszerkesztőkhöz, később a ranglétrát meglépkedve eljutottam 2018-ban (talán nyár körül) a vezető ranghoz, ahol azóta igyekszem tevékenykedni. 2019-ben igyekeztem kézbe venni és ott is tartani az irányítást, amit kisebb-nagyobb sikerekkel sikerült véghez vinnem. Úgy gondoltam - és még gondolom most is -, hogy attól függetlenül, hogy ez nem egy frakció, igenis szükség van egy kisebb statisztikára és elemzésre.

Elkészítettem, de leginkább bepótoltam egy 2019-es statisztikát néhány hónap alatt, amiből kiemelnék néhány információt.
Összesen 116 darab igénylés érkezett, amiből kereken 100 darabot sikeresen megtudtunk oldani és csupán 16 darabot zártam le válasz/kép hiányában, ami nagyon nagy szám. Ez azt jelenti, hogy az igénylések 89%-át sikeresen tudtam zárni. Ezek csodás számok! Nagyon büszke vagyok mindenkire, de tényleg!
2019-ben elég sok újdonságot bevezettem a képszerkesztőkhöz, mint például egy újabb "rangrendszert" a statisztika mellett. Jelenleg 7 darab titulus található: Próbadidős képszerkesztő, Képszerkesztő I., Képszerkesztő II., Képszerkesztő III., Veterán képszerkesztő, GIF készítő és Vezető. Rengeteg változás/változtatás ötlete jár még a fejemben, de ez legyen 2020 zenéje. Amire biztosan számíthattok, hogy 2020-ban sűrűbben lesznek képértékelések, hogy a kreativitásotokat ne hagyjuk cserben, hogy járassuk meg és olajozzuk be a fogaskerekeket.

Sajnálatos módon 2020-tól már csak én lettem a vezető, Amero közös megállapodás során elhagyta a csapatot.

Száz szónak is egy a vége: mindenkire nagyon büszke vagyok és nagyon hálás vagyok azért, amiért egy ilyen csapat részese lehetek. Nagyon jó képszerkesztő mindenki, nagyon sok ötlet és kreativitás szorult belétek, amikre néha én csak tátott szájjal bámulok.

Boldog új évet kívánok mindenkinek! Kívánom, hogy sikerekben és ötletben gazdag évetek legyen!


Thomas
Képszerkesztő-vezető
 
Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.