2019/2020 Téli Special Weapons And Tactics Recruitment

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

agoston!

smoke who?
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 508
12 785
V4 karakter
Brandon_Porter
bulletin.png

Commanding Officer Derrick Reeds üzenete
-
A 2019-es és 2020 közé szervezett téli Recruitmentjén a leendő operátoroknak nehéz dolga volt, hisz a téli fagyokkal és erős széllel kellett küzdeniük.
Ezenkívül néha rossz látási viszonyitások is voltak egy vagy két nap. A most operátornak készülő elszánt officerek közül, páran tudtak ezekkel a nehezítő tényezőkkel dűlőre jutni. Ahogyan kikerült a Special Weapons And Tacticsról a riport, a szövegben volt, hogy minden tisztnek esélye van bekerülni az elit csapatba. Akinek a mostani felvétel nem sikerült, annak a következő fog.
05/01/20 Las Venturas.
Derrick Reeds Commanding Officer.​

Squad Leader Kerrell West üzenete
Szép Reggelt minden egyes közmédia olvasónak, illetve officernek, újdonsült operátornak. A mai nap három darab új operátort fog köszönteni az elit csapatunk. Nem volt könnyű a téli idényben az operátorok érvényesülése, a havazásban és a nagy hidegekben. Szeretnék köszönetet mondani Assistant Tactican Ronnie Fultonnak és Rick Grahamnak, ezen kívül Operator In Charge címet kapott kiemelkedő teljesítményéért Xavier Bates. Természetesen az ő és Philip Stein munkáját is köszönöm.
A felvételt nyert operátorok listája a következő.

Felvételt Nyert Officerek:
- Lotre Kargins.
- Roger Hins.
- Oswyn Davers.

Minden kedves olvasónak további kellemes Délutánt kívánunk.
05/01/20 11:57 AM Las Venturas.
 
Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.