16' Chevrolet Tahoe

parkin lot pimpin

Modern Verne
2019. 01. 10.
1 419
5 794
LV karakter
bro kicked out
kep_2021-07-25_150430.png

Úgy gondolom, hogy használatos autóként funkcionálna a szerveren.
GMC SAVANNA helyére.
@igenazakörte (?)

Utoljára szerkesztve:

parkin lot pimpin

Modern Verne
2019. 01. 10.
1 419
5 794
LV karakter
bro kicked out
ha a régi suburban-t raktam volna fel a szalagra, akkor az lenne a probléma, hogy "már van egy, minek még egy?"
egyébként az egy szériával alatta lévő is jól néz ki, ez tény.

• Tetszik
Reactions: azöreg és Alpár

Ernő

Lelkes fórumhasználó
2019. 07. 10.
329
724
26
Kenya
LV karakter
Doug Chase
ha a régi suburban-t raktam volna fel a szalagra, akkor az lenne a probléma, hogy "már van egy, minek még egy?"
egyébként az egy szériával alatta lévő is jól néz ki, ez tény.
Látom nem érti a mérges úr nem lenne semmi bajom ha suburbant raknál be mert az igaz hogy van de csak az fbi számára de szerintem inkább sokan a suburban mellett döntenének akik csinálják a kocsikat mert ahhoz már van alap amivel lehet dolgozni és valszeg sokat nem is kéne vele dolgozni

Körte

Fórum betyár
Modeller
v4
LV
2019. 01. 10.
1 057
6 530
21
Budapest
twitch.tv
V4 karakter
donny cline
LV karakter
avery campbell
V2 karakter
bruce iacocca
Chevrolet Tahoe kéne, 2008-as a kiszemelt nekem, illetve a 2016-os sem rossz.
Suburbant mindenképp cserélni kellene, mert egy undorítóan hosszú 7 személyes SUV, sokkál letisztultabb szerintem a kisebb változat, a Tahoe.
Jöhetne, egy jó modell civilnek is valóban, ha nagyon rá lenne feküdve, nyugodtan a Moonbeam (GMC Savanna) helyett is.
Nem mellesleg meg illene a légkörbe, figyelembe véve azt is, hogy milyen szinten egy közkedvelt kocsiról van szó az Államokban.

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Nagyon tetszik ez az autó, ilyenek kellenének a szerverre, ez is még akár taxinak is RP-s lenne, nem csak az a sok német autó…

Guba

🔱 Veni, Vidi, Vici.🔱
SzerverAdmin
LV
2021. 08. 05.
632
929
- REDACTED -
V4 karakter
-
LV karakter
Javier Herrera 🇨🇴
V2 karakter
-
Én szerintem ide illene a szerverre a kocsi, meg lennének jó páran akik ki használnák a kocsit. Lehet az a 2008 as modell, vagy a 2016-os. És a GMC Savanna helyére tényleg jó lenne, mivel az alig van használva igy is. Én Támogatom!

Snoopi

🤝Üzlet megkötve🤝
SzerverAdmin
LV
2020. 04. 03.
187
235
LV karakter
Alvaro Nieto
Jó ötletnek tartom én is. Támogatom!

Angel

Írnok deák
2019. 05. 08.
575
659
27
Zalaegerszeg
V4 karakter
Angel Harris
LV karakter
Justin Harris
Támogatom, mivel sokkal jobban állna egy ilyen kocsi a civil életben is, alkamas lenne utánfutó huzzására is, mint a GMC Savanna helyére teljesen jó ötlet lenne.

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 477
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség