- 2022. 03. 26.
- 193
- 1 590
- 21
- V4 karakter
- Anthony Chambley
Este csatolok egy videót, közben megoldottam úgy, hogy a windows méretezést 125%-ról 100-ra vettem. Viszont ezt minden alkalommal el kell játszani ha elindítom a játékot.Hali, gondtalanul fut 2560x1440-ben, soha nem is jelentkezett semmilyen felbontásügyi probléma.
Mi a gond nálad? Hogy jelentkezik?
Valóban, igazad van. Megnéztem én is a videót, de sajnos nekem elsőre nem tünt fel, csak ötletet adtam.Nem fogja tudni laucheren belül beállítani, hogyha nem látja a beállítási lehetőségre beintegrált gombot.
Lásd videó. Illetve
A felbontás átállítással nincsen baj, hanem azzal van a baj hogy 1440p felbontáson 125% az alap windows méretezés, és ha úgy indítom el akkor jelenik meg úgy ahogy a csatolt videóban látszódik, ha átrakom 100%-ra akkor megoldódik, de nincs kedvem minden alkalommal ezt beállítani.Hali, ha még nem oldódott volna meg C:\SeeMTA\mta\config coreconfig.xml-ben 88 sor környékén találsz egy
<display_resolution>1920x1080x32</display_resolution>n-t azt ha átírod <display_resolution>2560x1440x32</display_resolution>-ra átállítja az mta felbontásod.
legyél szerencsés egy életen át, köszönöm!Állítsd be a DPI felismerést. Müködni fog.