04.11. túlkapás

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

FrancisDrake

Újonc
2023. 04. 11.
6
2
V4 karakter
Adam Castle
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
Pénzügyőrre tett panaszbeadvány

penzugyorpanasz@nav.hu

Név:
<< Adam Castle >>

Lakcím (értesítési cím):
<< Nincs még lakcímem, most jöttem a városba. >>

Születési hely,idő:
<< Red County. 1995.09.13. >>

Telefonszám:
<< 38761188796347 >>

E-mail cím:
<< adam.c@seemail.org >>

Pénzügyőr neve:
<< Semyon Stepanov >>

jelvényszáma:
<< 1705. >>

Intézkedés helyszíne,időpontja:
<< 2023.04.11. 10:27-től 10:51-ig. San Fierro és Blueberry határátkelő utáni kereszteződés >>

Bizonyíték:
<< Több kép is van, katt rá. | >>

Az intézkedés vagy egyéb cselekmény részletes leírása:
<< Mentem az Audi A8 kocsimmal át a határon, majd a határ utáni jobbos kereszteződésből a NAV-os kollega izomból belémcsattant jobbról. A műszaki-t elismerem, hogy a Fixnél csak kiváltottam, de még nem engedélyeztettem a városházán. De az nem ok lecsukásra. Az igazoltatásnál kocsimat kinyitottam, motozásra esélyt adtam, nem álltam ellen. Csak nem értettem a szituációt, hogy a Nav-os csinálja a balesetet és engem igazoltat. Illetve történt sokkolás is, ami láthatóan full jogtalan volt, hiszen a kereszteződésig mentem el, ahova elhívtam, hogy nézze meg, nem lehet belátni. ((Második becsatolt képen később csináltam screent, hogy nem lehet belátni)) Sziréna nem ment ez látható a kameraképeken((ooc chatbe is írta)), csak a fényhíd. Ami igazándiból nem ad jogot senkinek se, hogy körülnézés nélkül bemenjen egy kereszteződésbe, ahol balról jöhet autó, hiszen nem látja a forgalom írányító táblától. És felszólítás se volt, hogy mit hogy tegyek, mint látható a képeken. Jah azt hagyjuk is, hogy balesetet okoz az illető és még engem kezd el igazoltatni. A csatolt bizonyítékokon látható, hogy kb 35 ezer dolláromat vette le és be is csukott, így a szabadidőm ment rá.

A kártérítésért a levont összeg 2x-ért kérem, mivel a szabadidőm is ráment, a pénzt elvette tőlem jogtalanul és még kárt is okozott az Audimba(lökös és lámpa tört). >>

Aláírás:
<< Adam Castle >>

Utoljára szerkesztve:
  • Hűha
Reactions: Rey

Sergey

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
701
1 759
V4 karakter
Dwight Dwyer
LV karakter
-
V2 karakter
Nincs
Jónapot kívánok Mr Castle!
Mint azt korábban említettem ön megszegte a Büntető Törvény Könyv 44. §-át, azaz Rendőri Utasítás Megszegése vétségét (későbbiekben RUM)
követte el!
Határozott és egyértelmű felszólítást kapott, hogy maradjon a helyén, míg a helyszíni bírságot kiállítom az ön részére!
( Műszaki Vizsga hiányáról, Állami Szervezet Tulajdonának Megrongálásáról)
Ön ezen felszólításomnak nem tett eleget,
Nem egy esetem volt mikor a reklamáló intézkedés alá vont személy futva hagyta el a helyszínt gondolván, hogy így elkerülheti a rá kiszabása váró
büntetést.
Arról, hogy önnek szelektív a hallása már nem én tehetek!
Első alkalommal kisebb távolságra, második alkalommal már messzebbre futott az intézkedés helyszínétől.
Jogosan gondolhattam arra, hogy ön mindent megtesz azért, hogy elkerülje a büntetését.

A panaszt bíráló felettesemnek a testkamerám által rögzített anyagot mellékelem, amely a helyszínen készült.

FrancisDrake

Újonc
2023. 04. 11.
6
2
V4 karakter
Adam Castle
Ott vannak kérem a bizonyítékok, amik bizonyítják, hogy felém nem tett semmiféle utasítást annak érdekében, hogy álljak egy helybe. Kétszer is elfutottam, egyszer se kaptam semmiféle felszólítást. Az a két elfutásom volt és nem mondott nekem semmit. Egyszer elfutottam majd visszamentem. Sokkolásnál is egy helybe álltam és vártam. Nem elfutottam.
((Lesokkolásos képnél látszik, hogy kétszer írtam, hogy "Gyere ide".))

Ui: Állami Szervezet Tulajdonának Megrongálásáról? Ön jött izomból belém jobbról.... Én mentem egyenesen.

Utoljára szerkesztve:

Sergey

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
701
1 759
V4 karakter
Dwight Dwyer
LV karakter
-
V2 karakter
Nincs
Egyszer tegeződünk, egyszer magázódunk?
Ha már panaszt emel, vegye a fáradtságot, hogy nem egy öt éves gyermek értelmi szintjével írogat! Mint mondtam a felettesem megkapja a szükséges bizonyítékokat!
(( ez 1 IC topic, IC bizonyítékokat kellene mutogatni, nem pedig OOC-t!. Fogadni mernék nincs egy fél soros rpd sem a fedélzeti kamera beszereléséről a kocsidba!))

FrancisDrake

Újonc
2023. 04. 11.
6
2
V4 karakter
Adam Castle
Önnek nincs joga így beszélni velem. Engem tud szankcionálni, de visszafele nem. Szóval vegyen visszább. 5 éves a tudja kicsoda...
((Jah, hogy itt így megy ez? :D Basszuk be az embereket full jogtalanul 30 percre meg 35k dollárra. Úgy sincs ic semmi bizonyítékja, hiszen se videót se képeket nem lehet berakni, mert "ooc bizonyíték"? Ez eléggé para így... ))

Kees

No money no funnny.
2019. 01. 10.
670
425
V4 karakter
kees.chambley🏆
LV karakter
kees.venutras🏆
NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
BELSŐ ELLENŐRZÉSI OSZTÁLY
✉ belsoellenorzes@nav.hu

Tisztelt panasztevő!
Tájékoztatom, hogy írásos panasza beérkezett hozzánk, az ügy kivizsgálását a Belső Ellenőrzési Osztály elvégezte.

Az említett útszakaszon ön bal oldalról közelitette meg a kereszteződést, ahol nincs tábla így a KRESZ szabályok értelmében jobbkéz szabály értelmében. „Egyenrangú utak kereszteződésében a jobbról érkező járműveknek és a balról érkező villamosnak elsőbbsége van függetlenül attól, hogy milyen irányban akarnak tovább haladni.”. Ennek értelmében a közúti balesetnél Mr. Adam Castle volt a vétkes fél.

Az ügy kapcsán felveszem a kapcsolatot Semyon Stepanov Főtörzszászlós úrral a további részletekért és bizonyítékokért.

A képek azon részét amit te a kihallgatóban csináltál maximum Semyon által továbbított kihallgatás alatt készült felvétellel tudom elfogadni.
Saját monológ ként pedig még annyit tennék hozzá a panaszod végén említett ennyi és amennyi kártérítéshez, hogy nem te szabod meg a kártérítés összegét.

San Fierro, 2023.04.11.
Arlo Venturas
püőr. ezredes
Belső Ellenőrzési Osztály
Osztályvezető-helyettes​

• Tetszik
Reactions: Roy.

Kees

No money no funnny.
2019. 01. 10.
670
425
V4 karakter
kees.chambley🏆
LV karakter
kees.venutras🏆
NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
BELSŐ ELLENŐRZÉSI OSZTÁLY
✉ belsoellenorzes@nav.hu

Tisztelt panasztevő!

Felvettem a kapcsolatot Stepanov Főtörzszászlós úrral. Továbbította nekem a kellő bizonyítékokat.

A bizonyíték mennyiség és tartatalma alapján a Belső ellenőrzési osztály semmi féle túlkapást nem tapasztalat.
Így a panaszjogtalan.

San Fierro, 2023.04.11.
Arlo Venturas
püőr. ezredes
Belső Ellenőrzési Osztály
Osztályvezető-helyettes​

• Tetszik
Reactions: Sergey
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.