Belo Svit - tyreek (helyette)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ibro

Újonc
2024. 08. 26.
23
294
✈tel-aviv×͜×
V4 karakter
YMIR FETT
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve:
Belo Svit

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
tyreek

Panasz oka, leírása, kifejtése:
jogtalan jail, egyoldalú bírálat. röviden jött egy jelöletlen TEK-es kocsi, amin látható volt a mellény valamint a tan benelli tusa is konkrétan világított. tyreeknek számtalan képet, videót küldtem el, amit ő azért nem fogadott el, mert hogy kiragadt kép, meg hogy ő nem látja akkor más sem láthatta ezeket a részleteket. streamable pixelesen tölti fel a videót, ha a bírálathoz szükséges részletgazdagabb videó feltöltöm mindenképpen. nem értek egyet döntésével, én alátámasztottam azt, hogy láthattam és láttam is a mellényt és a tust, de ő saját szemére hagyatkozva bírálja az ügyet.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/MvMhcfWA ebben a logban található a számtalan kép és videó amit elküldtem tyreeknek valamint a 535268 reportban is található egy. mint említettem streamable pixelesíti a videót, kérés esetén azon nyomban teszem is fel youtubera, ahol sokkal jobban kivehetőek a részletek

Megjegyzés:
-

Matt

FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
999
3 953
V4 karakter
Jamie de Martel
Ebben a helyzetben te láttad azt, hogy van-e rajta mellény vagy bármi és ez miatt kezdtél el rá lőni? Egy dolgot láttál, hogy milyen autó meg a neveket maximum, mert a mellényt biztos nem.
Ahogy megláttad egyből lőttél, itt semmiről se bizonyosodtál meg ez egyértelműen látható.

Itt nem arról van szó, hogy pixeles a videó vagy bármi itt egyszerűen nem láthattál semmit ebben a helyzetben.
Legközelebbi PKnál lehetőleg az összes bizonyíték legyen csatolva ne csak egy log, amiben fellelhető néhol egy - egy link, köszi.
Panasz jogtalan, zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.