Benjamin Bonnano --- Ymir Fett [kfer]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Benny

Aktív fórumozó
2019. 01. 15.
255
95
V4 karakter
Benjamin_Bonnano
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Benjamin Bonnano

Panaszra tett személy InGame neve:
Ymir Fett

Panasz oka, leírása, kifejtése:
PG

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/skm36k

Megjegyzés:
Lelépett utána a játékos

ibro

Újonc
2024. 08. 26.
23
294
✈tel-aviv×͜×
V4 karakter
YMIR FETT
szia, szerencsére( lehet neked sajnos ) ez nem pg
ennyi a hivatalos állásfoglalásom

vizsgáljuk meg az esetet kicsit közelebbről
a következő videó az én szemszögemet fogja bemutatni, amint likvidálom a három, abban az adott szerepjáték szituációban karakterem számára nem kívánatos személyt, rendőröket

elkövettem egy piroslámpás szabálysértést, majd én szépen rendesen megálltam, aminek következtében te nem hogy fegyvert rántottál, közölted is letartóztatási szándékodat a fegyver elővételt követően
nos ez sajnos non rp
a nonrp a videóban a 11. másodpercnél történik meg
látható a chatboxomba is ahogy beírtam az XD-t a helyzet abszurditásának köszönhetően, de nagy erőt vettem magamon és ahelyett hogy enter-t nyomtam volna, kitöröltem

most bizonyára felmerül a kérdés, még is miért? IC ügy !
nem, sajnos ( vagy inkább szerencsére ) a valóéletben nincs ilyenre napi szinten példa hogy egy közúti kihágás során, vagy jogosítvány nélküli vezetés következtében az intézkedő rendőr éles lőfegyver társaságában megpróbálja letartóztatni az elkövető illetőt, akármilyen priusza is van
ilyen esetekben az IC ügy mint szólás, az a rendvédelmi tagoknak van fenntartva azon okból kifolyólag hogy legyen számukra elkapás és feszengethessék a valójában egyáltalán nem realitásokkal bíró határokat amiket ők IC, akár OOC megtehetnek
és hogy valaki nyújtson is be panaszt a fórumon, IC
a kollega hátára meg nem tudom miért kell egy nagykaliberű géppuska fegyver a közúti kihágások ellen, biztos ez is IC ügy
vagy szeretné valaki a priuszomat belekeverni és arra hivatkozóan cselekedni, ami ugyan csak messze áll a realitástól, akárcsak a legtöbb embernek aki huzamosabb ideig illegál oldalon tevékenykedik a szerveren
természetesen én nem előzhetem meg az egészet azzal hogy még azelőtt likvidálom a rendvédelmi tagokat hogy ők közölnék letartóztatási szándékukat, vagy hogy fegyvert vennének elő mert az sajnos DM
ott van a legfrissebb adminjailem, egy remek példa erre, a szituáció majdhogynem ugyanaz, annyi különbséggel hogy ott nem "PG"-t, hanem elvileg DM-et követtem el azzal hogy én megelőztem az ilyen "PG" szituáció kialakulását
lényegében a jelenlegi rendszer és engedélyezett eljárás folyamatok miatt, ha egy rendvédelmi tag egy avid illegálost beszeretne vinni akár csak egy igazoltatás lefolyása közben, és az nem ma kezdte a szerveren való tevékenykedését minden esetbe úgy tudja alakítani a helyzetet hogy vagy IC beli következménye legyen IC jail formájában, vagy pedig adminjail
egészen addig a pontig mindig IC ügy míg a rendvédelmi oldalon tevékenykedő illető, nem követ el egyértelmű, minden kétséget kizáró szabálytalanságot, derby, sk, rk, etc
sajnos a legtöbb esetben direkt úgy vannak csavarva a dolgok, hogy neked mindenféleképpen megkelljen adnod magad a rendvédelem számára, akármennyire is nem valósághű a dolog
amint megnézzük az adminok, főadminok szerepjátékbeli helyfoglalását, egyből világossá válhat a szemfülesebbek számára hogy ez miért is lehet így
bár Matt mondta, szándékosan nem is kerestem fel tyreek-et a másik üggyel kapcsolatban, hiszen ismerve a szerveren történő eseményeket, tudtam hogy hamarosan jönni fog egy ellen példa az esetre aminek következtében majd könnyebb lesz megbeszélni tyreek adminisztrátorral is, hogy az ott elkövetett
"szabálytalanság" vajon miben rejlett
amennyiben pedig szerintük szabálytalanságot követtem el, nem tudom miért mentek bele a lövöldözésbe, majd tesznek PK-t csak azért mert ők vesztesként jöttek ki
ugye legutóbbi PK-m...

térjünk ki a PG részére
mit foglal magába szerver szabályzat szerint a PG
-PG - PowerGaming - Hősködés, olyan dolog amit a valóságban nem mernél megtenni.
↳ Példa: többen fegyvert fognak rád és nem teljesíted kérésüket, ellenszegülsz.

Egyből az első sor-t elolvasva kérdések merülhetnek fel a játékos számára, hogy még is ki dönti el azt hogy XY adott karaktere még is mit merne megtenni, és mit nem?
Mi a viszonyítási alap, vagy exakt dolog amire mindenki egyetértően azt tudja mondani, hogy ez bizony PG, és mi az amire ugyan úgy rátudja mindenki mondani hogy ez nem PG?
a hősködés olyan dolog amit valóságban nem mernél megtenni, a legtöbb átlag ember bizonyára nehezen tudja beleképzelni magát a karaktere helyzetébe, egyrészt azért mert a legtöbb ember olyan karaktert alakít/játszik a szerveren amire a valóságba nem lenne lehetősége (részben ezért is játszik egy ilyen szerveren)
másrészt a példamutató magatartással bíró egyetemista, vagy a kőműves actimel-t ivó melós, karrierista bűnöző, vagy a kamaszodó wannabe roadman, piti díler, vagy mindenét elvesztett családapa határai is máshol helyezkednek el, egy adott ÉLET-HALÁL vagy akár börtönbüntetés felmerülésének lehetséges
szituációjában, mindannyian máshogy fognak cselekedni, másképp lesz hatással rájuk
példaként egy elég egyértelmű szituáció van felhozva, aminek köszönhetően születnek olyan kérdések különböző platformokon hogy van-e 1v1 PG vagy sincs, és kreál olyan PK-kat, reportokat ahol az illető 1v1-be PG-zett, vagy létszámtól helyzettől függetlenül nem gondolta volna hogy PG

szóval, ez miért nem PG? bár egy fegyver elő lett véve, jelen esetben egyszer sem volt az a karakteremre tartva, és még csak túlerő sem volt hiszen a két kollega hátrányos helyzetbe épp a gépjárműben foglalatoskodott
kihasználva a lehetőséget hogy ugyan még csak rám se tartotta és valójában nem is tartja rám aktívan ( ha akár egyszer is rámtartja, és közben az írás miatt nem tudja rámtartani más téma, bla-bla ) csak előkészítette mert megrémülhetett a karakterem személyétől
éltem a párbaj lehetőségével hogy amennyiben én ügyesebb vagyok nála és gyorsan fegyvert rántok likvidálom és lelécelek, akár csak a vadnyugaton
ez sikerült is, profi módon deaktiválta karakterem az ellene intézkedő rendőröket
hogyan is lehetne PG, hogy lehetséges hogy én az egészet megúsztam és eltudtam menekülni a helyszínről?
az a karakter aki ilyen félelmet vált ki a rendőrökből hogy már akkor előveszik ellene a fegyvert mikor még csak közlik vele hogy legyen oly kedves szálljon ki a gépjárműből, nem kockáztatná meg ezt?
egy az egy szituációban nem lenne a valóságban az embernek esélye gyorsan elővennie a betárazott fegyverét és gyorsabban cselekedni mint a másik fél?
vajon aki potenciális életfogytiglannal néz szembe a szabadvilágtól örökre elzárva, nem tenne meg mindent azért hogy ezt lehetőleg elkerülje, bármekkora veszélybe is kerülhet az élete?
vagy esetleg választaná inkább sok ember a halált, mint egy örökkévalóságnak tűnő börtön büntetést?
fizessek az én szabadidőmmel, pénzemmel azért mert valaki nem bírja megfelelően kezelni a számára szervezete által nyújtott hatalmat?
vagy azért mert nem bírja elfogadni hogy az adott személy éppen sokkal ügyesebb volt nála és most le kell várnia 15 percet? pedig pont ő akarja megfosztani az embert 50-100-150, akár 200 szabad percétől, plusz vagyona egy részétől?
miért? mert átment egy piroson vagy mert jogsi nélkül vezet, vagy olyan priusza van a scriptes rablások végett amit a szerver nyújt az illegálosok számára hogy leszakad az ég?
vagy azért mert bedobta a doksiba XY mert párszor megtaposta annak hulláját?
esetleg véletlen egybeesés, vagy valami tendenciát lehet felfedezni ha egy játékosnak adminjailjei 80 százalékánál egy adott frakció, nem rendvédelmi oldal meg szervezetek kombinációja, hanem kifejezetten egy frakció érintett?

a jelenlegi, és említett esetet ilyen kivitelezési formájukban nem tudom máshova tenni mint játékos játékélmény szándékos elrontása

kfer

Nem én kések, a világ siet.⏳
SzerverAdmin
v4
2019. 12. 21.
213
1 161
Budapest
V4 karakter
Ryan Judge
Töltsd fel a napi logdat kérlek @ibro és küldd el.

Egyébként azért volt PG a fent említett helyzet, mert ő már fegyverrel a kezében volt, bármiért nyúlsz már nagyjából ott megbukna a helyzeted.
Gondold magad a helyzetébe, épp fegyveresen tegyük fel egy p90 -el rabolsz valakit, a rabolt személy meg gondol egyet és előránt egy colt45 öt úgy, hogy ott vagy p90el a kezedben és arcon lő.. érted, hogy mire gondolok, pont ezért volt PG, vesztett helyzet volt.

A többire nem igen szeretnék válaszolni, vannak szabályok és be kell tartani őket.

edit: Ingame odamentem hozzád és sértett voltál eléggé, hogy nem reagáltam a fentiekben leírtakra, ha nem értesz egyet a szabállyal úgy ahogy jelen formájában van, akkor azt amit fent leírtál hosszasan, azt megnyithatod ötlet formájában.
Én csak a szabályzat szerint tudok bírálni.

A szankciód 150perc lesz a PG végett, amire nyitódott a PK, valamint ez mellé egy adminnal szembeni stílusra 120perc, mert amilyen stílusban írtál velem az egyáltalán nem elfogadható, szerintem okot nem adtam rá.
[2025-02-21 23:38:43] [Output] : [23:38] Admin 5 kfer: (( csao. ))
[2025-02-21 23:38:44] [Output] : [23:38] Freya Nielsen: (( Szia. ))
[2025-02-21 23:38:47] [Output] : [23:38] Ymir Fett: (( hali ))
[2025-02-21 23:38:53] [Output] : [23:38] Admin 5 kfer: (( logodat amit kértem ))
[2025-02-21 23:38:58] [Output] : [23:38] Admin 5 kfer: (( az napit amikor volt az eset ))
[2025-02-21 23:39:00] [Output] : [23:39] Admin 5 kfer: (( töltsd fel légyszíves. ))
[2025-02-21 23:39:14] [Output] : [23:39] Ymir Fett: (( holnap vagy holnapután megkapod ))
[2025-02-21 23:39:20] [Output] : [23:39] Admin 5 kfer: (( ? ))
[2025-02-21 23:39:30] [Output] : [23:39] Ymir Fett: (( ? ))
[2025-02-21 23:39:38] [Output] : [23:39] Admin 5 kfer: (( mi az, hogy holnap vagy holnapután megkapom ))
[2025-02-21 23:39:39] [Output] : [23:39] Admin 5 kfer: (( itt vagyok ))
[2025-02-21 23:39:42] [Output] : [23:39] Admin 5 kfer: (( megkértelek valamire sézpen ))
[2025-02-21 23:39:45] [Output] : [23:39] Admin 5 kfer: (( töltsd fel. ))
[2025-02-21 23:40:08] [Output] : [23:40] Ymir Fett: (( valójában nekem problémám van azzal ))
[2025-02-21 23:40:24] [Output] : [23:40] Ymir Fett: (( hogy egy utolsó esélyes admin már elbírálta a panaszkönyvet ))
[2025-02-21 23:40:29] [Output] : [SeeMTA - AdminNapló]: Admin 1 tyreek felsegítette Jesus Yamal játékost.
[2025-02-21 23:40:40] [Output] : [23:40] Ymir Fett: (( úgy hogy ő maga megválaszolta azt hogy nem kíván ))
[2025-02-21 23:40:47] [Output] : [23:40] Ymir Fett: (( az én hsz-em több mint felére válaszolni ))
[2025-02-21 23:40:53] [Output] : [23:40] Admin 5 kfer: (( te miről beszélsz? ))
[2025-02-21 23:41:04] [Output] : [23:41] Ymir Fett: (( hát a hszedben már leírtad ))
[2025-02-21 23:41:06] [Output] : [23:41] Admin 5 kfer: (( a logodat töltsd fel. ))
[2025-02-21 23:41:17] [Output] : [23:41] Ymir Fett: (( ahogy érzed ))
Valamint ehhez hozzájön az IC jail ami a Winter tec9(erre a figyelmeztetést megkapod) és a lőszerek miatt kapsz. IFBE, ITBK amit 115perc és a ticket, amit majd meg fogsz kapni ingame.
Szóval összesen 385percet fogsz kapni IC jaillel együtt.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.