Igor Vlagyimirovics - Hardin Wright

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Csöcskalács

Újonc
2024. 05. 02.
12
7
25
V4 karakter
Igor Vlagyimirovics
LV karakter
Paolo Dambrosio
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Igor Vlagyimirovics

Panaszra tett személy InGame neve:
Hardin Wright

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Zacisnál kiabált, hogy 1,6 millió összértékben elad antikokat. Motozást ajánlott, hogy meggyőzödjek arról valóban nála vannak az antikok. Ez bebizonyosult, majd ezt követően ajánlottam 950.000$ az összérték 60%-át. Elfogadta az ajánlattételemet, majd erősködve kérte a pénzt előbb és utólag akarta oda adni a tárgyakat. Ennek a vége az lett, hogy kifizettem és 1 db üres háborús lőszert adott át és elfutott. Kfer-nek tett panasztételem koknlúziója az, hogy mivel nem mondta el tételesen, hogy mit ad át ezért nem tett szabálysértést. Ha összértékre teszek ajánlatot és megbizonyosodok róla, hogy jelen van nála az adott mennyiségben, akkor a szerver szabályzatnak érvénybe kell lépnie, miszerint 50.000$ felett tilos az átverés. Miután pontosan tudom mit akarok megvenni tőle, megkérdezem miből mennyi van és megkérem mutassa, amit teljesít szerintem egyértelmű az ajánlatom és neki a kötelezettsége. 3 aranylánc,

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://armin.kim/seepaste/RvsN Kép antikokról:

Megjegyzés:
Ha valóban nem történt semmilyen szabálysértés kérem a szabályzat újra gondolását, hogy hasonló kiskapuk ne legyenek megjátszhatóak.

• Vicces
Reactions: Sol Monte

Matt_

FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
712
2 752
V4 karakter
Jamie de Martel
Admin PK után nem a játékos PK a megoldás, leírtam mindent és még topicot is másoltam neked, olvasd át, ezt zárom.

• Tetszik
Reactions: daniel__
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.