Mario De Lucci -- Haliarszki

RAZI

Újonc
Támogató
2020. 08. 17.
61
193
V4 karakter
💎 Mario De Lucci💎
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve:
Mario De Lucci

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Haliarszki

Panasz oka, leírása, kifejtése:
PG miatt kaptam jailt+ IC jailt is megkaptam(ami szerintem már csak pofára ment rá pluszba), nem igazán értek egyet a PG fogalmával, mivel ahogy a "bizonyíték" videón is látszik,miután ellőtték mindkét kezemet a víz felé kezdtem futni. Emberünk elrakja az éles fegyvert és sokkolót tart rám én pedig már rég a vízben úszok. Miért is kellett volna megállnom ha vízbe nem sokkolhatnak tudtommal?

-Kifagytam a játékból, mire visszajöttem (kb 5perc alatt) 1db rendvédelmis sem volt ott/várt engem az üggyel kapcsolatosan, csak a fentebb említett admin gettelt a partra és közölte velem egyoldalúan, hogy én vagyok a hibás. Kicsit azt érzem, hogy SZERINTEM haveri alapon "hallod gyere már a srác PG-zett" jött ki az admin...

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/ski8ph

Megjegyzés:
-

Utoljára szerkesztve:

RAZI

Újonc
Támogató
2020. 08. 17.
61
193
V4 karakter
💎 Mario De Lucci💎
This video isn't available, így nem fogom tudni elbírálni.
Ez az a videó amit a rendőrsrác küldött és szándékosan leszedte. Mert láttak benne igazságot valószínüleg. Neharagudj de ehhez már nemtudok mit hozzáfűzni, hogy az jó az embert jail-be raktni, viszont ha fordítva sülne el a dolog akkor letörlik a videót.... 😂 Valószínüleg megvan a videó és az admin meg is tudja mondani, hogy kitől kapta, vagy direkt rejtegetik... SZERINTEM. ha már nyitottam egy PK-t ez ügyben, akkor jobban utána lehet járni, hisz mindenre a PK a válasz ha többet szeretnék tudni.