- 2024. 05. 02.
- 12
- 7
- 25
- V4 karakter
- Igor Vlagyimirovics
- LV karakter
- Paolo Dambrosio
Panasztevő InGame neve:
► Igor Vlagyimirovics ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Kfer ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Hardin Wright zacis előtt kiabált, hogy 1,6 millió összértékben antikot szeretne eladni. Motozás felajánlást követően 950.000$ ajánlatot tettem a teljes összértékre, amit el is fogadott, ezután kaptam egy db antikot és elment. Követtem az autóig, majd Kfer-től kértem segítséget tisztázni. Kfer szerint nem történt Hardin részéről szabálysértés mivel nem mondta meg ic konkrétan mit ad át ennyi pénzért, nem elég meggyőződés motozással megbizonyosodni, hogy valóban nála van az említett összértékű antik. Véleményem szerint egyértelmű, hogy ha összértékre teszek ajánlatot, amiről meggyőződök, hogy valóban jelen van antikokban, akkor teljesen tiszta az ügylet, hogy az összértékért fizetek és nem 1 db antikért. Ebből a szemszögből nem volt említve 1db vagy 12 db antik sem, ezért történt a motozás. Ebből kiindulva a motozás egy kiskapu és annak kihasználása, hogy a játékosnak ne keljen elárulnia a nála lévő mennyiségről. Ergo, teljesen védve van a rendszer által és nem vonható felelősségre. Ez viszont szembe megy a szerver szabályzat átverésről szóló pontjai közül az elsővel. A beszélgetés során sem 1 db antikról sem 0 db antikról nem volt szó, hanem azok, ahány db volt nála összértékéről. A szerver szabályzat kimondja, hogy átveréssel 50.000$ érték felett tilos. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://armin.kim/seepaste/RvsN ◄
Megjegyzés:
► Úgy gondolom nem a szabályzatnak nem megfelelően lett eljárva. ◄