- 2022. 04. 26.
- 26
- 70
- LV karakter
- Isidoro Joaquin
Neved:
< Isidoro Joaquin >
Panaszra tett Admin neve:
< Cruw >
Panasz oka:
< Helytelen admin bírálat illetve helytelen admin ügy kezelés >
Bizonyíték (kép, videó, log):
< https://pastebin.com/BJxWc46M >
Megjegyzés:
< Sziasztok, bárki is olvassa ezt! A panaszkönyvet azért írtam mert nagyon igazságtalannak érzem azt ahogyan Cruw bírálta el ezt az ügyet. Mellékeltem egy videót amiben az látszik mi volt az indok az admin kihívására, illetve egy logot ahol az admin ügy alatti ooc chat olvasható. Maga a szituáció egy frontális ütközésből adódott ami nem velem, hanem az egyik ic cartel társammal történt aki mögött haladtam és végignéztem az egészet. Az ütközés után pár szó váltást követően ic inzultálva lett a karakterem, egy kiröhögés után Fasszopónak nevezték. Én erre a karakterem forró fejűségét szimbolizálva és a kamerák láttán a kockázatot vállalva hogy bárki láthatja a szituációt, fegyvert rántottam és nem ölés céljából de megijesztésből rálőttem az autóra majd tovább hajtottunk és folytattuk a dolgainkat. Nem sokkal később egy getet kaptam ahol elkezdődött a vitázás ooc chaten. Először is elmondanám mi volt a problémám azzal hogy Cruw szerint ez NONRP, próbáltam neki elmagyarázni higgadtan és ott helyben de ő már ekkor a panaszkönyvre hagyatkozott és jailbe tett pár mondat váltás után. A problémám az ezzel hogy Amerikában játszódik ez az rp szerver, ahol a legkisebb butaságokból is gyilkosság vagy súlyos testi sértés alakulhat ki a rengeteg lőfegyvernek hála. Számtalan eset van ahol 2 civil veszekedéséből lövöldözés lesz a vége, a forró fejűség végett illetve maga Amerika felfogása miatt. Ennek tudatában mivel szerepjátékozni járok fel a szerverre próbálok mindent a karakterem helyzete szerint tenni, ahol ez esetben most nem is civilről beszélünk hanem egy cartel tagról, egész pontosan egy hidegvérű bérgyilkosról van szó. Próbáltam elmagyarázni neki hogy egy Cartel az tud nagyon forró fejűen viselkedni illetve hogy a való életben sokkal kevesebbért is öltek már meg embert nem hogy egy ilyen fajta lenézésért hogy az arcába röhögnek, komolytalannak nézik és inzultálják is egy hölgy elött, de mint mondtam nem is ölés céljából lőttem hanem szimplán megíjesztésből! Nem tudom elégszer kiemelni a való életben végre hajtott cselekedeteket amik sokkal kisebb konfliktusból végződtek gyilkosságba, és ez egy rp szerver ahol megpróbáljuk keretek között bele élni magunkat hasonlóan feszült és izgalmas helyzetekbe. A másik problémám az Cruw stílusával volt, bár írásban nehéz megmondani az ember hogy érti a mondatait, végig úgy éreztem hogy lenéz rám és mindenképpen próbál rossz fényben feltűntetni semmibe véve az érveimet, nem beszélve arról hogy végig sem hallgatott mert amikor még éppen írtam hirtelen elköszönt és jailbe tett. Nem szerettem volna kibújni az ő szankciója alól, tiszteletben tartom a döntését. Egyszerűen csak próbáltam vele megértetni miért cselekedtem így, és hogy a karakterem szerint cselekedtem, próbáltam igazi Cartel tagot játszani. Óriási különbség van egy Banda és egy Maffia között, nem beszélve egy Maffia és egy Cartel közötti különbségről. Nem értek egyet a NONRP-vel mivel RP-sen jártam el a konfliktust tekintve. Végszónak pedig felvetnék egy gondolatmenetet, hogy ha Cruw szerint az amit én csináltam NONRP akkor amit Travis csinált (Travis aki ki hívta Cruw-ot) az a NONRP ne továbbja. Ha NONRP-s egy konfliktusban fegyvert rántani egy Cartel tagnak, akkor nem hinném hogy egy frontális ütközést követően ahol eltörik a lába túl RP-s lenne 2 Cartel tag arcába nevetni, inzultálni őket majd elhajtani, de már a nevetésnél meg állnék. Ha már csak 70 KM/H-val ütközöl frontálisan és szilánkosra törik a lábad, az utolsó dolog amit tenni fogsz az nevetni, nem hogy még keménykedni, de itt nem 70 KM/H-ról van szó. Nem rontottam el senki játékát azzal hogy rálőttem egy autóra, és szerintem nem követtem el szabály sértést. Köszönöm annak aki ezt végig olvasta és az elbíráló adminnak az idejét, legyen szép napod bármikor is olvasod! >
Utoljára szerkesztve: