Emilia Carter élete.

Zsolt Sarkadi

Újonc
2024. 02. 24.
14
19
V4 karakter
Emilia Carter
V2 karakter
Emilia Serafini
Picsart-24-07-26-17-17-20-559.png



Előszó: Szia, puszi, heló. Köszi ha elolvastad várom véleményed.



Gyermekkor:


Emilia gyermekkorát Nápoly melleti kisfaluban töltötte, ahol élete első hat évét boldogan élte szülei szerető gondoskodása mellett. Szülei, bár titkoltak előle valamit, de mindent megtettek azért, hogy Emiliának egy boldog gyermekkorban legyen része. Gyakran játszott a napsütötte falusi utcákon, és mindig találkozott mosolygós arcokkal.
Amikor hatéves lett, beiratkozott az iskolába Nápolyban. Az iskolakezdés egy új és izgalmas kaland volt számára. Emlékszik, ahogy édesanyja reggelente gondosan elkészítette a tízóraiját, és ahogy apja minden reggel elkísérte az iskolába.
Egyik legszebb emléke, amikor szülei meglepetésként elvitték őt a nápolyi állatkertbe a hetedik születésnapján. Emilia mindig is rajongott az állatokért, és az a nap különösen emlékezetes maradt. Szülei szerveztek egy kis pikniket is, ahol az apja által készített finom olasz ételeket kóstolgatták, szeretetben gazdag gyermekkort élhetett ez nem vitás.
Betöltötte a 14. életévét, amikor is választania kellet mit szeretne tanulni, persze követte apja legális életét és ő is Pizza shefnek kezdett tanulni.
Egyszer egy este az éjszaka közepén szólt az anyja neki hogy reggel olvassa el a borítékot amit a szekrénybe rakott a kenyér mellé!, Mondta rendben és felment a szobába!
Be ért a szobába nagy csattanást hallott, betörték a nappali ablakot. (Mondhatni majdnem szívbajt kapott a 😄)
Mit sem sejtve félelem miatt érdeklődést nem mutatva bezárta a szobája ajtaját, ajtónak dőlve leült és sírva hallgatta végig ahogy anyja sikítva próbál menekülni az apja meg próbálta menteni a feleségét de mind kettejüknek fejlövés lett a vége.
A támadók habozás nélkül fejbelőtték a szüleit mert elárulták a La Cosa Nostra tagjait a hatóságoknak.
Mit sem sejtve hogy volt egy lányuk az emeleten bezárkózva.
>Persze a lövést senki nem hallotta mert távol laktak a falu határától.

Megszólaltak a támadók.....
-Hé te ennek a nőnek van egy lánya, igaz?
-Miért tőlem kérded?
-Azért mert mint ha a bázison említették volna.
-Felmenjek nézzem meg?
-Szard már le!, ha lenne is akkor is mit tenne?
-Igazad lehet, olyan fiatal lehet azt sem tudja merre van arccal előre.
-Hagyjuk itt a hullákat főnök?
-Igen hagyjuk! Ha itt a lány had köszönhessen el tőlük.
-Gyertek fiuk, ellett intézve amit akartunk.

K-perny-k-p-2024-07-26-194030.jpg




Ezúttal a támadók kimásztak az ablakon és vissza szálltak a furgonokba és elhajtottak.

K-perny-k-p-2024-07-26-194423.jpg



A hallottak alapján a sírástól elaludt.

8 órával később......

Reggel felkelt a földről és elindult lefelé a lépcsőn azt remélve nem történt meg az amit hallott az este.
Az élet nem volt szerencséjére mert megtörtént amitől tartott, a szülei a földön feküdtek.
Szülei arcához ért, és mondta magában istenem miért kaptam ezt az élettől?
Az apja után az anyjához ért könny cseppek hullottak a szeméből, de tudta hogy az anyja elrejtett egy borítékot a kenyeres szekrénybe.
Felált, elindult a szekrény felé kinyitja a kenyeres ajtót és kibontotta a borítékot.






Levél:


Kedves kislányom!
Eltitkoltunk tőled valamit egész életedben!
Nem mertük elmondani neked mert úgy gondoltuk hogy így jó és szép életed lehet.
De eljött az idő hogy elmondjuk neked amit elkell.
Mi a La Cosa Nostra tagjai voltunk.
Feladtuk a rendőrségen a tagokat, ezért kellet meghalnunk ezért lettél magadra hagyva egész életedben.
Emilia a borítékban van egy repjegy! See Citybe szól a leghamarabbi géppel menj el oda, mert ott nem találhatnak rád ott nem leszel bajban.
Szeretünk Emilia örök életedben vigyázunk rád fentről.


Anya és apa.

Jelenkor:

Emilia egész nagy érdeklődési körrel rendelkezik! Mindenben benne van "amibe bele tudja mártani a kezét" szeret vezetni, sétálni, futni, biciklizni. Igaz hogy csak pizza shef meg csak egy érettségije van de amit mindig mond!, hiába van érettségid ha nem fizetik meg! Jelenlegi munkáját a See City Közlekedési Központ biztosítja mint taxi sofőr. De persze ebben a melegben kinek van kedve folyton vezetni? Munka előtt vagy utána mindig kimegy a farmjára és foglalkozik az állatokkal a 4 hófehér báránnyal. Kitereli őket mindig a legelőre had legeljenek ne csak bent legyenek a pajtában. Meg ismerkedett egy csoda szép lánnyal a parton mikor horgászgatott. És persze a neve is csodálatos volt, Linda Manders
Abban a csodás 10 percben azt is megtudta, hogy Linda félvérben olasz származású diplomás lány. Nem sokkal idősebb Emiliánál talán 1 - 4 évvel. Talán! Örült hogy meg ismerkedhetett Lindával, mert rajta kívül nem beszélt senkimással a városban. Meg fogadta magában ha nem is minden nap de tartani fogja a kapcsolatot az újdonsült barátnőjével.
Úgy mint a szüleinek úgy neki is vannak kisseb titkai amiért börtönbe is zárhatnák, csak azt nem nagyon híreszteli a városban. Van egy be nem jelentett autófényezője ahol munkásai is vannak magyarán mondva fizetést is ad nekik. Mellette van egy farmja is mint tudhatjuk, ott még nem dolgoztat senkit. (MÉG)
Szép kis bevétele van nem de?
Teltek a napok és Leányzónknak lett egy pasija is. El vannak de a munka sajnos nem engedi meg mindig, hogy találkozhassanak mert a z idő pénz. Emilia érzi hogy azért SeeCityben nehezebb az élet. Magas árak alacsony fizetés, sok elrablások és kirablások. Szerencsére itt már nem kell rettegnie a szülei gyilkosai miatt. Azóta a tudtára jutott hogy elfogták őket.



Hobbi:
-Bulizás
mta-screen-2024-07-23-20-41-05.png


-Túrázás.
mta-screen-2024-07-22-18-20-47.png




-Autófényezés.
2024-07-22-17-03-37.jpg



-Farm gondozás
2024-07-25-20-33-15.jpg



Folytatás hamarosan.....
 
Utoljára szerkesztve: