- Hírdetési szabályzat - [FRISSÍTVE]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kyle

</> 6 years </>
Fő Globális Moderátor
LV
2019. 01. 08.
2 377
6 437
Nagyszénászug
V4 karakter
Kyle Fleming
LV karakter
Kyle Fleming
hirdetes-logo.png

Kedves látogató!
Amennyiben Ön a mi weboldalunkat szeretné igénybe venni a tulajdona értékesítésére, esetlegesen új tulajdon beszerzésére az alábbi szabályzatot nem árt ha elolvassa.


➢ Ha licitál, esetleg ajánlatot tesz egy termékre az oldalunkon nem vonhatja vissza az ajánlatot ha Öné a legnagyobb ajánlat. Amennyiben ezt megteszi az ajánlata 10%-át köteles kifizetni az eladónak.


➢ Ha árul valamit, nem zárhatja le, törölheti ki az árút az oldalról. Amennyiben ezt megteszi bármilyen nyomós és elfogadható indoklás nélkül, köteles a legnagyobb árat kínáló vevőnek oda adni a terméket 60%-ért.

➢ Ha felad egy hirdetést akkor köteles képet csatolnia az eladni kívánt termékről. Ellenkező esetben a hirdetés érvénytelenné válik, ezzel egyidejűleg az oldal üzemeltetői büntetésben részesítik és eltávolítják a hirdetését!
*

➢ Járműhirdetés esetén, ha eladni kívánja a járművét, a hirdetésben kizárólag egy jármű szerepelhet!*

➢ Ha kitűz egy villámárat a hirdetésben amit egy vevő megadna köteles azért az árért eladni az érdeklődőnek. A villámár megadása utána nem fogadhat el semmilyen ajánlatot. Amennyiben ennek nem tesz eleget köteles kifizetni a terméke 20%-át a villámárat igénybe vevő vevőnek.

➢ Ha kitűz egy kezdőárat a hirdetésben azon már nem változtathat onnantól ahogy feladja a hirdetést. Ha ezt mégis megszegi úgy köteles kifizetni az eredeti kezdőár és a módosított ár közti különbséget az első személynek aki megadta a kezdőárat.

➢ Ha a kezdőlicit/kezdőár alá tesz ajánlatot, akkor köteles a hirdetőnek az induló ár 5%-át kifizetni.

➢ Ha licitet indít KÖTELES megadni egy fix határidőt amikor zárja a licitet. Amennyiben ezt nem teszi meg a hirdetése érvénytelen lesz és azonnal törlésre kerül..

➢ Ha felad egy hirdetést licitálási lehetőség nélkül abban az esetben KÖTELES eladni az Ön által kínált árucikket első olyan érdeklődőnek aki megadja az Ön által kiszabott árat. (Kivétel, ha többen is megadnák 2-3 órán belül azt az árat. Abban az esetben kérhet rá nagyobb ajánlatot az előző érdeklődőktől.) Amennyiben nem teszi meg KÖTELES terméke 10%-át kifizetni az érdeklődőnek.

➢ Amennyiben ajánlatát, vagy megnyilvánulását igyekszik letörölni az oldalról a hirdető olyan lehetőséggel él, hogy a weboldal személyzetét felkeresi és utána jár a dolgoknak.

➢ Amennyiben valóban törölte a megnyilvánulást, KÖTELES az ajánlott ár 15%-át kifizetni a hirdető felé!

➢ Amennyiben hirdetést kíván feltölteni weboldalunkra, köteles a megadott mintát tökéletesen kitölteni.
Amennyiben ezt nem teszi meg, a weboldal üzemeltetői büntetésben részesítik magát és eltávolítják hirdetését.
*

➢ Egy limitált szériás jármű eladásánál a minimum eladási ár nem lehet kevesebb az autókereskedésben található kivásárlási ár alatt!
Ellenkező esetben a hirdetés érvénytelenné válik, ezzel egyidejűleg az oldal üzemeltetői büntetésben részesítik és eltávolítják a hirdetését!
*





➢ Továbbá, SZIGORÚAN TILOS az alábbi illegális tárgyak hirdetése:

  • Kis- és nagy kaliberű lőfegyver
  • kis- és nagy kaliberű lőfegyverhez tartozó lőszer; fegyveralkatrész
  • bármi olyan fegyver amivel emberi életet lehet kioltani
  • Bármilyen kábítószer és hozzátartozó kellékek, eszközök;
  • Katana, Vipera, Hentesbárd, Boxer
  • Ládák (kivéve kincses láda)*

Ennek a pontnak a megszegése büntetőeljárást vonhat maga után.*



A változás jogát fent tarjuk!
Frissítve: 2023.01.12.
Frissítések * -al jelölve!​
 
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.