Devils Diciples Motorcycle Club — Montgomery

Morozno

Írnok deák
2020. 01. 03.
666
2 764
Zalaegerszeg
LV karakter
Jett Nichols

Devils Diciples Motorcycle Club

A klubot hivatalosan 1967-ben alapították Fontana-ban, nagyrészt csak fehér emberek számára. Napjainkban az Egyesült Államok szerte több chapterük is van.
A veszélyes közlekedési kultúrájukról ismertek, a motorjaikon 6 hüvelyk távolságról követik egymást. Nem viselnek 1%-os felvarrót.

2011 - 2011-ben Stephen J. Kinzey egyetemi professzort megvádolták metamfetamin csempészettel a klub részeseként. A vádakat később ejtették.

2015 - 2015 februárjában megvádolták majd elítélték Jeff Garvin Smitht (a.k.a Fat Dog) további 5 taggal, zsarolás, metamfetamin előállítás és forgalmazás, illegális lőfegyverrel való bűncselekmények és egyéb szövetségi bűncselekmények elkövetésével.

Felvarrók
  • PRESIDENT - A klub vezetője, felelős mindenért, ami a klubbal összefüggésbe hozható, a gyűléseket vezényli.
  • VICE PRESIDENT - A PRESIDENT jobb keze, távolléte alatt átveszi a vezetést. Felelős a klub alatt zajló bizniszekért, kapcsolattartó.
  • SECRETARY - Ő intézi a klubb pénzügyeit, a feladata beszedni a havi adókat minden tagtól.
  • SERGEANT AT ARMS (SGT AT ARMS) - Felelős a fegyverek, kábítószerek forgalmazásáért, segíti a tagok védelmét és a szabályok betartását a klubban.
  • ROAD CAPTAIN - Felelős a klub rideok útvonalának megtervezésében, illetve neki kell vezetni a konvojokat.
  • PATCHED - Teljeskörű tag, akiben a klub maximálisan megbízik, megjelenhet a klub színeiben, szavazati joga van a gyűléseken.
  • PROSPECT - Nem jelenhet meg a klub gyűlésein, minimálisan van betekintése a klub alatt zajló ügyekbe. Nem viselheti a klub színeit.
  • SUPPORTER - Egyszerű támogató. A klubhoz való közeledésnek az első lépcsőfoka.

  • 44
    color2.png
  • F.T.W - Forever Together Wherever (Fu** The World)
    A colorban látható kerék 12 küllőt tartalmaz, utalva a 12 alapító tagra. A két háromágú szigony jelentése "Erő".

Riválisok
  • Hells Angels
  • The Mongols
  • The Outlaws bikers
KARAKTEREN KÍVÜLI INFORMÁCIÓK
A célunk, hogy minél reálisabban mutassuk be a Devils Diciples Motorcycle Club egy fiktív chapterének a működését, ezúttal Montgomery-ben. Ha észrevételed van, esetleg csatalkozni szeretnél keress fel minket Discord felületünkön.
 

Körte

Pletykafészek
Modeller
v4
LV
2019. 01. 10.
964
5 725
21
Budapest
twitch.tv
V4 karakter
donny huckleberry
LV karakter
dale bowman
V2 karakter
bruce iacocca
lvt2.png

Protection ’n Security Services - Az iskolák és a civil lakosság védelmének tervei


Lydia Hailstorm (( @Galvez )) | 2024/02/13 | Montgomery

f49f0c9ac3623e0bf3fdfe147bd64d39.jpg
Február 10-én este 8 órakor a Protection ’n Security Services (PnSS) izgalmas nyílt sajtótájékoztatót tartott, ahol számos fontos témát érintettek a szervezők. A rendezvényen betekintést nyerhettünk a frissen felújított üzlethelyiségbe, valamint a lőtérre is. A rendvédelmi szervezetek még ha szerény létszámban is, de részt vettek a rendezvényen. Az esemény során interjút készítettünk az üzletvezetőkkel, Jeremy Peterman-nel és Ethan Hayes-el, hogy még jobban megismerjük a PnSS célcsoportját és célkitűzéseit.
LV Times: Fognak-e bármilyen biztonsági protokollt oktatni az iskolák számára? Gondolok itt arra, hogyan akadályozzák meg azt, hogy minél több sérült és ne adj isten áldozat legyen?
Jeremy Peterman: Célunk az idők haladtával az iskolák védelme is, létszámunk folyamatos bővítésének ez is célja. Az áldozatok hozzátartozóinak pedig létrehozunk egy alapítványt, melyben bízunk, hogy segítséget ad a feldolgozásban és a továbblépésben.
5f2d6edc4a093c826651192408fddc62.png
LV Times:
Ha tudják, hogy a rendvédelem nem jött el, akkor, honnan bizonyosulnak meg arról, hogy a nekik szánt üzenet eljut hozzájuk?
Ethan Hayes: Mi mindent megteszünk, hogy szavaink eljussanak hozzájuk.
LV Times: Terveznek a rendvédelemmel hosszabb együttműködést a lőteret és az oktatást leszámítva?
Ethan Hayes: Tervezünk, természetesen! Egyik fő célunk ez volna. Ezügyben is vártam megjelenését a két szervnek, amit jelenleg alacsony létszámban képviselnek, de értékelendő.
LV Times: Szeretnének különféle tagsági csomagokat azok számára, akik nem sajnálják az időt és pénzt a védelmükre fordítani?
Jeremy Peterman: A későbbiekben mindenképpen tervezünk, viszont a közeljövőben nem áll módunkban ilyen csomagot létrehozni.
A kérdések megválaszolása után részt vettünk egy fegyverbemutatón is, ahol egy 17-es Glock és egy M1911-es Colt is bemutatásra került, a cég szakértője által.
Betekintést nyertünk a felújított lőtérre is, ahol már 8 lőállás szolgálja ki az igénybe vevőket a korábbi 5 helyett. A lőtéren csekély használati díj ellenében lehetőség van fegyver kölcsönzésre és az egész tér kibérlésére is. A PnSS pedig alap és performance oktatást is nyújt szakképzett trainerekkel.
(Ethan Hayes a sajtótájékoztatót követően bemutatja a felújított lőteret)

9a68d4b7cb59e46edc54b7fdd4ea8992.jpg
Betekintést nyertünk a felújított lőtérre is. Ahol a korábbi 5 lőállás helyett, már 8 szolgálja ki a szolgáltatást igénybe vevőket. A pályának csekély használati díja van, lehetőség van fegyver kölcsönzésre is, lehetőség van az egész tér kibérlésére is. A PnSS nyújt az érdeklődők számára alap valamint performance oktatást is szakképzett trainerekkel, a két szolgáltatás ára között érezhető a szakadék, de ahogy a PnSS teljes csapata, úgy mi is azt valljuk, hogy a biztonságra nem lehet eleget költeni! Az oktatásra online valamint emailben lehet jelentkezni.
 

Morozno

Írnok deák
2020. 01. 03.
666
2 764
Zalaegerszeg
LV karakter
Jett Nichols
18/02/2024
A megtorlás ideje elérkezett. Főhőseink több héten át tartó előkészületet követően kielégíthették bosszúvágyukat. Az este fő célpontja Evan Ross volt, akit Gunner távolról sikeresen likvidált. Bull és Harvey a földről iktatták ki célpontjaikat. A véres éjszakának több halálos áldozata és súlyos sérültje is volt a NVRLFT színe alatt. Alapvetően a trio sikeresen zárta az éjszakát: régóta várt bosszújukat végrehajthatták, nem buktak le, továbbá nem is szenvedtek komolyabb sérüléseket.
around 6 pm, somewhere in Blueberry
1kep.png


a few hours later
2kep.png


back in Blueberry again
3kep.png
 

Knew

2019. 08. 01.
348
851
Orosháza
www.youtube.com
LV karakter
Oliver Quinton
Larry Dayton és Kyle Langley üzletet kötött egy harmadik féllel, kábítószer csempészetben. Pár hét közös munka után -unknown- a rendvédelemmel kezdett társulni Larry és Kyle lebuktatása érdekében. A bukás a klubra is kihatással lett volna, ezért minél hamarabb meg kellett szabadulniuk a harmadik féltől. 2024/02/21-én a késő esti órákban Larry és Kyle egy, a várostól távol eső részen kapta el a harmadik félt, ezután kivégezték őt.
image.png

image.png

image.png
 

Körte

Pletykafészek
Modeller
v4
LV
2019. 01. 10.
964
5 725
21
Budapest
twitch.tv
V4 karakter
donny huckleberry
LV karakter
dale bowman
V2 karakter
bruce iacocca
24/02/2024 - Klub gyűlés
A gyűlésen szókerült az MC tagjairól, illetve a jelenlegi erőviszonyokról. A beszélgetés alatt felmerültek a különböző rasszú emberekkel való problémák, amik következtében Jeremy Peterman, a DDMC San Andreas állami Elnöke zéró toleranciát rendelt el.
A gyűlésen egyébként több tag is magasabb pozícióba került szavazások alapján.
ddmc1-20.jpg

ddmc1-21.jpg