Cártel del Golfo Nueva Generación

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

aloevera

ngz
2019. 04. 22.
615
3 838
Budapest
V4 karakter
Kyle Hoover
LV karakter
Ramon Hurley
fejlec.png

Cártel del Golfo Nueva Generación
A Cártel del Golfo Nueva Generación, avagy Gulf Cartel (rövidítve CGNG) egy főképpen kábítószer kereskedelemmel foglalkozó bűnszervezet, jelenleg az élén Gerardo Cespedes áll. A szervezet megalakulása az 1930-as évekre vezethető vissza, ezzel a legrégebbi drogkartellek közé tartozik. A 2013-as év végefelé terjeszkedett ki az Egyesült Államok nyugati részére is. Eleinte a szervezet csak kábítószer kereskedelemmel foglalkozott, viszont idővel kivette a részét fegyverkereskedelemben is. Az utóbbi években több bejelentés is érkezett a helyi hatóságoknak prostitució kapcsán, és valószínűnek tartják, hogy a Gulf Cartelnek is keze lehet a dolgokban. A szervezet legfőbb szövetségesei a Cártel de Jalisco Nueva Generación, és a Los Mexicles. Régebben jó kapcsolatot ápolt a Cali-, illetve Medellín Cártellel.
Riválisai a Los Zetas, Cártel de Sinaloa, Cártel de Tijuana, Cártel de Caborca és a Cártel de Juárez. Ezek közül is a legfőbb riválisa a Los Zetas, jelenleg is háborút folytat ellene.



Los Tipos
A Los Tipos a Gulf Cartel egyik fegyveres szárnya. 2014 nyarán alapult meg Angel Collazo, illetve Danilo Quesada vezetésével. Először csak egy kisebb csoportnak indult, aztán kinőtte magát egy külön szervezetté a kartellen belül. Rengeteg katonával büszkélkedik.
Megalakulása óta nagyon kevés dolog köthető a szervezethez, igyekszik feltűnés mentesen végezni minden ügyét. Bevetéseik során általában egy golyóálló mellényt viselnek, aminek a hátán egy C.G.N.G. felirat található, ezzel is lehet megkülönböztetni őket más szervezetektől. A Gulf Cartel elitjei vesznek részt ebben a csoportban.
Rengeteg korszerű lőfegyverrel rendelkezik a csoport. A Los Tipost többnyire latin-amerikai férfiak teszik ki, ez a szárny felel a drogkartellen belül rengeteg dologért. Szövetségesei a Los Metros, illetve a Los Rojos. Riválisai a Los Zetas, a La Línea, és a Los Cabrera.
 
Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Krikszti

Fórum betyár
2019. 01. 10.
1 072
9 085
LV karakter
adonis renshu
02/26/2022 - Bone County
A Los Tipos csoportja ismételten kiképzésen vett részt. A csapat két új taggal számolt ezen alkalommal, Arturo "La Turito" Miralles és Edgar Fraile személyével. A gyakorlás nyugodt körülmények között zajlott le, nagyjából mindenkinek sikerült gördülékenyen a kivitelezés, a katonák az elfogási stílusukon igyekeztek finomítani.
unknown.png

unknown.png

unknown.png
 
Utoljára szerkesztve:

aloevera

ngz
2019. 04. 22.
615
3 838
Budapest
V4 karakter
Kyle Hoover
LV karakter
Ramon Hurley
2022/02/26

I. A Paralelo Clubban két afro-amerikai Jesus Pintonak támadt. Az egyikük a helyszínen az életét vesztette, a másikat pedig maga Pinto végezte ki.

1.jpg


II. Miven a Beltrán-Leyva szervezete után a Gulf felkereste a konkurencia vezetőjét. Helyette Erberto Ciarlot sikerült elcsípni, akivel először a Midnight Clubban, később pedig egy "csendesebb helyen" tárgyaltak. A tárgyalás témája egy droghálózat volt, amit a Leyva után a Gulf akart megkötni az Italian Criminalsal. Több ajánlatot sem fogadott el Ciarlo, ezért Jesus Pinto kivégeztette a két katonáját: Giardo Votat és Basil Trentinit.

2.jpg


Később az Öböl Kartell tagjai a Paralelo Clubban ünnepeltek. Jesus Pinto beszédet mondott, ezzel lelkesítve az embereit.

3.jpg
 
Utoljára szerkesztve:

aloevera

ngz
2019. 04. 22.
615
3 838
Budapest
V4 karakter
Kyle Hoover
LV karakter
Ramon Hurley
2022/02/27

A mai napon a Gulf Kartell egyik regionális vezetőjét, Esé Bulletet elrabolták a Paralelo Club elől. A biztonsági kamerák azt vették fel, hogy három autóból fegyveresek szálltak ki, és elvitték Jesus Pintot és Arturo Mirallest (egy Narco Juniort).

A Narco Juniorok főként zsoldosok és volt banda tagok. Pár tag közülük a Kartell főbb embereinek rokonai. Ezek közé tartozott Arturo Miralles is, aki Jesus Pinto unokaöccse volt. Sebastian Arnal az Öböl Kartell fejének, Gerardo Cespedesnek az unokaöccse. A Narco Juniorokat ő tartja kordában.

Sebastian Arnal erről csak órákkal később értesül. Oliver Cabal hívta, hogy elújságolja a hírt a Narco Juniors vezetőjének.

6.jpg


Sebastian (La Esteba) Arnal később egy másik Narco Juniorral, Ozzy (El Potente) Monteroval beszélt a történtekről. A két fiatal már háborút indítana a regionális vezető elrablása miatt.

5.jpg
 

aloevera

ngz
2019. 04. 22.
615
3 838
Budapest
V4 karakter
Kyle Hoover
LV karakter
Ramon Hurley
2022/03/01

Az Öböl Kartell (mostmár) regionális vezetője, Oliver Cabal beszédet mond Ese Bullet tiszteletére egy megemlékezés keretében.

7.jpg


Sebastian Arnal a Kartellhez hűen pisztolyával együtt emlékezett meg Jesus Pintoról.

8.jpg


A beszéd minden jelenlévőt megérintett. Mindenkit máshogyan. Jesus Pinto egyik katonája, Alonzo Barrueco éppen ilyen időszakban akart visszalépni a Kartelltől, de ezt a jelenlévő Narco Juniorok (Sebastian Arnal és Ozzy Montero) nem nézték jó szemmel. Szerintük Alonzo gyenge, és nem való a szervezetbe. A fellépést követően Ignacio Arquilles rossz oldalt választott. Alonzoval Oliver Cabal, míg Ignacioval (miután vállba lőtte Ozzy Monterot) Sebastian Arnal végzett. A két (volt) katonát meggyalázva hagyták el a helyszínt. Ozzy Monterot a Kartell szanitéce, Helene Barro látta el.
 

aloevera

ngz
2019. 04. 22.
615
3 838
Budapest
V4 karakter
Kyle Hoover
LV karakter
Ramon Hurley
2022/03/02

Sebastian (La Estaba) Arnal, Ozzy (El Potente) Montero és Edgar Fraile hajtóvadászatot indított a lokális olasz szervezet ellen.

9.jpg


Nestor Costa bent volt abban a garázsban. El is rabolták, és Oliver Cabal elé vitték.


Oliver Cabal nyugodt szívvel kezelte a helyzetet. Sok kérdést tett fel Nestor Costanak, aki nem akart együtt működni. Később Cabal agyon lőtte Nestort.

10.jpg
 

aloevera

ngz
2019. 04. 22.
615
3 838
Budapest
V4 karakter
Kyle Hoover
LV karakter
Ramon Hurley
2022/03/06

Marco Nores
érkezése után Oliver Cabal össze hívta az Öböl Kartell tagjait egy megbeszélésre. Itt az Italian Criminals ellen folytatott háború ügyeiről beszélt. Ilyen például Ese Bullet és unokaöccsének halála.

12.jpg


A meeting után a Gulf találkozót szervezett az Italian Criminalsszal. Ezen a találkozón próbáltak a békére törekedni. A megbeszélések alapján egy közös dűlőre jutott a két szervezet: miszerint a két konkurens klubb egyidőben ne legyen nyitva.
Viszont az IC (Italian Criminals) több áldozatot cserkészett be, mint a Gulf. Sebastian Arnal és Oliver Cabal ezt nem nézte jó szemmel, és egy megoldást ajánlottak fel: a jelenlévő vezetőnek (Ese Bullet gyilkosának) a szeméért nem követnek el több merényletet a szervezet ellen. Egy másik megoldás volt az, hogy az IC egy katonájának meg kell halnia. Vitatni se kell, ebbe az IC nem ment bele.

14.jpg


A tárgyalás a megérkező rendőr egységek szakították félbe. A két szervezet egymás oldalán harcolt, és menekült a helyszínről.

13.jpg
 
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.